Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Lezing over Op de fiets naar Santiago de Compostella

DE MEERN > KBO Leidsche Rijn organiseert een lezing over de tocht naar Santiago de Compostella .We maken u graag attent op deze themamiddag van 4 april a.s. Voor deze themamiddag hebben we een bijzonder onderwerp. Velen van u hebben zeker gehoord van de bedevaartsplaats Santiago de Compostella in Spanje.

De pelgrimsroute naar Santiago de Compostella loopt vanuit alle hoeken van Europa en zelfs vanuit Noord-Afrika naar Santiago de Compostella en Finisterre. De lokale autoriteiten proberen in het belang van het toerisme de historische routes in ere te herstellen, zelfs routes die maar een korte periode zijn gebruikt.

Bert van Slooten is in 2018 op de fiets naar Santiago de Compostella geweest samen met een vriend. Op donderdag 4 april komt Bert over deze bijzondere ervaring vertellen tijdens onze themamiddag.

U bent van harte uitgenodigd. De middag start om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur) in De Schalm. De koffie/thee staat klaar. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Introducees zijn eveneens van harte welkom

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden