Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Snuffelen op onderdelenmarkt Midden-Nederland

MIJDRECHT > Zondag 14 april a.s. wordt de jaarlijkse onderdelenmarkt van Midden-Nederland weer gehouden. De markt vind plaats bij het landbouw meganisatiebedrijf Roeleveld & Bos aan de Tienboerenweg 15a te Mijdrecht. De stichting “De Historie Herleeft in de Vechtstreek” heeft de organisatie van de onderdelenmarkt in handen. Deze stichting organiseert ook het Historisch Festival in Vreeland. Op de onderdelenmarkt worden er voorwerpen verhandeld die iets met de historie te maken hebben. Dit varieert van oldtimer tractor onderdelen tot kleding. Maar ook antieke gebruiksvoorwerpen, documentatie van uw voertuig en gereedschappen enzovoort.

Standhouders vanuit heel Nederland en particulieren uit de omgeving komen met een karren vol handel naar Mijdrecht. Ze komen snel van hun spulletjes af. Dit geeft deze onderdelenmarkt iets extra’s. Door de diversiteit van de handelaren en particulieren wordt er over het algemeen goed zaken gedaan.

Tevens is er gelegenheid om met mede hobbyisten of oude bekenden die u tegen het lijf loopt, een praatje te maken in de koffiehoek. Een deel van de baromzet doneren wij dit jaar aan de Nierstichting Nederland.

Deze onderdelenmarkt is voor bezoekers geheel gratis en er is volop gratis parkeergelegenheid.

De organisatie wil erop wijzen dat de vroege vogels onder ons de meeste en beste handel doen, want op=op en weg=weg!

Als u interesse heeft om op deze onderdelenmarkt uw overtollige onderdelen of voorwerpen te verhandelen, dan dient zich uiterlijk voor 12 april a.s. op te geven bij, Roel Zeldenrijk tel: 0653 683625 of roelzeldenrijk@outlook.com

Openingstijden: Zondag van 07.00 tot ca.14.00 uur.

Alle informatie vind u ook op www.historie-herleeft.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden