Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Project DURF! met de tweede editie van Afterparty

DE MEERN > Op 20 April organiseert project DURF! de tweede editie van Afterparty na succesvolle eerste editie waar ruim 500 jongeren aanwezig waren. Het optreden van rapper Poke maakte deze avond toen helemaal af. Tijdens het Paasweekend zal het feestje weer losbarsten in de Azotod. De gehele avond zal in het thema staan van Jungle. Tijdens deze avond geeft de Afterparty een podium aan jonge talentvolle DJ’s uit de wijk die de avond zullen vullen met de beste hip-hop en urban hits. Om 00:00 zal het podium overgenomen worden door het bekende duo; Supergaande.

Kaarten zijn te koop via onze sociale media, aan de deur of via een van onze ambassadeurs. Het feest is van 22:00 tot 03:00 uur en voor jongeren vanaf 16 t/m 25 jaar.

Project DURF in samenwerking met de Azotod, Klub19, de Vrijstaat, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht die zich inzet voor het vergroten van de jongerenparticipatie. Door evenementen te organiseren voor en door jongeren. Ben jij een jongeren uit een van deze wijken en heb je leuke ideeën voor jongerenevenementen in jullie wijk? Neem dan contact met ons op via een van onze sociale media’s en kom vooral naar deze jungle editie van de Afterparty.

Social media Afterparty:

Facebook: AfterParty

Instagram afterparty.030

Social media DURF!:

Facebook: project DURF

Twitter: @DurfProject

Instagram: projectdurf

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden