Maandag 16 december 2019

VRIJE TIJD Meer blues op het programma in Azotod

DE MEERN > Liefhebbers opgelet, want de komende maand is het blues wat de klok slaat in Muziekpodium Azotod. Met de komst van Café Americana, een zondagmiddagcafé met iedere keer een andere artiest, voegt Azotod een vast element toe aan de agenda. In dit intieme café boordevol rootsmuziek is veel aandacht voor blues, maar ook country, folk en blue grass komen aan bod.

Cuby + Blizzards eerbetoon

Tijdens Café Americana van 21 april (Eerste Paasdag) brengt de Noordwijkse band Electric Blues een eerbetoon aan Nederlands beste bluesband ooit, Cuby + Blizzards. In mei staan er twee avonden met bluesmuziek gepland. Op 10 mei spelen de bands Revel en BLACK SEED een combinatie van blues, 60’s-70’s, rock en classic rock en op 18 mei betreden de mannen van Dynamite Blues Band het podium. Deze winnaars van de Dutch Blues Challenge 2018 staan voor een explosieve cocktail van blues, rhythm & blues, swing en rock’n’roll.

Op 26 mei staat weer een nieuwe editie van Café Americana gepland. Deze keer met akoestisch gitaarduo Blue Tales. Kaarten voor alle evenementen zijn verkrijgbaar via www.azotod.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden