Maandag 16 september 2019

VRIJE TIJD Proms Night Stichtse Vecht

STICHTSE VECHT > De PROMS maakt dit jaar een internationale trip “Down Memory Lane”. Het wordt een avond vol met muziek die teruggaat naar de Gouden Jaren van de goede (Pop) muziek. met Loïs Lane, Iris Verhoek, Popkoor Encore en de band ‘Everybody Charles’

DATUM: Zaterdag 18 mei 2019 AANVANG: 20.00 uur

LOKATIE: Stinzenhal, Broekdijk Oost 28, 3621 LN Breukelen

Naast Orkest SDG komt de vocale inbreng van de bekende zusjes Suzanne en Monique Klemann beter bekend als Loïs Lane, de zangeres Iris Verhoek bekend van The Voice, het Popkoor uit de regio Encore en de geweldige band Everybody Charles. Deze band zal ook de After Party muzikaal opluisteren met hun autenthieke covers.

Een kleine greep uit ons geweldige programma. Muziek van Queen, Abba, Amy Winehouse, Coldplay, Aretha Franklin, Elvis Presley, Whitney Houston, Celine Dion en Caro Emerald. Maar ook muziek uit de musicalwereld (Hair) zullen niet ontbreken.

Orkest SDG, is natuurlijk al lang geen onbekende meer in de regio. Hét fanfareorkest van de Stichtse Vecht verzorgt al een aantal jaren mooie concerten in de theaters van de Stichtse Vecht. Dit jaar wordt alweer de 5e editie van PROMS Night in de Stinzenhal in Breukelen. Elk jaar nog wordt dit evenement mooier en groter, waarbij wij elke editie honderden enthousiaste bezoekers kunnen verwelkomen. Kom genieten van onze muziek!

Loïs Lane.

Vanaf 1984 is Loïs Lane al bezig met het maken van muziek en optredens met als resultaat succesvolle albums en vele hits. Door de jaren heen zijn zij in Nederland een begrip geworden en al jaren trekken zij volle zalen. Door hun diversiteit en ervaring in de muziek kunnen zij in allerlei settings optreden en hebben zij ervaring in het optreden met (blaas) orkesten.

Iris Verhoek. Voice Kids winnares in 2017!

Iris Verhoek, pas 17 jaar en nu al een veteraan in het entertainment vak. Onder begeleiding van Ali B won Iris “The Voice Kids 2017”. Met het nummer ‘All By Myself’ van Céline Dion bezorgde zij iedereen kippenvel bij haar Blind Audition. Ook bij deze PROMS zal dit nummer niet ontbreken!

ENCORE, is een gemengd, vierstemmig popkoor van 45 zangers en zangeressen uit de Regio. Het plezier van het samen zingen gaat hand in hand met het streven naar kwaliteit in de muziek. Het koor is van alle markten thuis als het om de betere POP-muziek gaat. Zij gaan dan ook de uitdaging aan om het publiek muzikaal te vermaken met hun goede songs bij deze PROMS.


Everybody Charles.

Deze 7-koppige band uit Eindhoven maakt elk evenement legendarisch. Energieke live performance met verrassende muziek van o.a. Janis Joplin, Stevie Wonder, Bob Marley en The Beatles. Geen amusementsorkest maar een vette band met veel groove! Het wordt een verrassend optreden met orkest en solisten. Zij zullen spetteren met hun optreden tijdens de afterparty.

Het geheel staat onder de muzikale leiding van dirigent Hans Boom. De presentatie van deze PROMS Night is in handen van Marielle Bancken.

Kaarten bestellen kan per email: kaartverkoop@sdgtienhoven.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden