Zondag 15 september 2019

VRIJE TIJD Klarinetconcert met jong talent in de Cultuurcampus Vleuterweide

VLEUTERWEIDE > Op zondag 26 mei om 16 uur geeft Kamerorkest Trajectum een concert in de Cultuurcampus Vleuterweide.

Als solist treedt Maaike Oosterman op met het 1e klarinetconcert van Crusell. Maaike zit in de zesde klas van het VWO en studeert aan de Academie Muzikaal Talent , een vooropleiding voor zeer getalenteerde jonge musici. Zij speelt in het Amersfoorts Jeugd Orkest, waar ze ook al soleerde, en ze maakt deel uit van de afdeling Oost van het Jong Nederlands Blazers Ensemble.

Het Utrechts Kamerorkest Trajectum bestaat uit gedreven blazers en strijkers die wekelijks met veel plezier samenspelen. In kleine bezetting werkt het orkest in een open sfeer aan kwaliteit. Met het informele karakter van de concerten brengt Trajectum muziek dicht bij het publiek. Kamerorkest Trajectum vindt het belangrijk om het publiek steeds weer te verrassen, o.a. door te kiezen voor minder bekend of traditioneel repertoire. Dit keer is dat de 2e symfonie van Saint-Saens, een fris en energiek jeugdwerk van de Franse componist dat niet zo vaak wordt uitgevoerd.

Kaartjes zijn voorafgaand aan het concert verkrijgbaar in de Cultuurcampus Vleuterweide, Burchtpoort 5, 3452 MD Utrecht, en kosten 12 €.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden