Zondag 15 september 2019

VRIJE TIJD Weekend vol rock en blues in Azotod

Big Bam Boom Band.
Foto Rob Sneltjes Fotografie.

DE MEERN > Komend weekend snerpen de gitaren en donderen de drums in Muziekpodium Azotod. Er staat namelijk een weekend vol stevige blues en rock op het programma. Vrijdag 10 mei spelen de bands Revel en BLACK SEED hun favoriete rocknummers uit de jaren ’60 en ’70. Zaterdag 11 mei maakt de Big Bam Boom Band zijn opwachting en neemt SuperSonicSmashKids en Risky Roads mee als voorprogramma.

Big Bam Boom Band

Oude bekenden in Azotod en altijd garant voor een spetterend optreden. Deze live-band uit Utrecht wisselt energieke rock af met blues, ballads en een aantal zeer verdienstelijke eigen nummers.

Als voorprogramma staan SuperSonicSmashKids en Risky Roads op het podium. Deze laatste band presenteerde onlangs nog hun nieuwe EP in Azotod. Zangeres Robin kent u misschien nog van Team Marco in The Voice Kids. Haar grote bereik vormt de basis voor de scheurende blues van Risky Roads. SuperSonicSmashKids uit Boxtel combineert echte popsongs met elektronische muziek. Vocoders en drumcomputers gaan hand in hand met mooie melodische vocalen en sferisch gitaarspel. Meer informatie en kaartjes voor deze avond via www.azotod.nl.


Revel en BLACK SEED

Wie het weekend wil beginnen met een fijn avondje Blues/Rock wordt vrijdagavond ook al op zijn wenken bediend in Azotod. Revel speelt heerlijke blues en rock uit de jaren ‘60 en ‘70. Met nummers van onder andere Cream, Free, Bad Company, CCR en Eric Clapton. De stijl van BLACK SEED is een mix van rhythm & blues, bluesrock en classic rock. Nummers van o.a. The Black Crowes, Jimi Hendrix, Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Rolling Stones, Eric Clapton, John Mayer, ZZ Top, The Black Keys en Led Zeppelin komen voorbij. De deuren gaan open om 20.30 uur en entree is gratis.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden