Donderdag 19 september 2019

VRIJE TIJD Avond-2-daagse woonzorgcentra Leidsche Rijn

LEIDSCHE RIJN > Woonzorgcentra De Ingelanden, De Componist en De Drie Ringen organiseren aan Avond-2-daagse voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en familieleden. Op woensdag 19 en donderdag 20 juni zijn er ’s avonds wandeltochten door de wijk.

Wie kent niet de traditionele Avond-2-Daagse? Ook voor bewoners van woonzorgcentra is dat een gezellig evenement. Omdat vier avonden wandelen wat veel is, houdt AxionContinu een Avond-2-daagse in Leidsche Rijn. Wij wandelen twee avonden een eigen tocht in de omgeving van de woonzorgcentra. Veel bewoners zijn rolstoelafhankelijk en daarom komen , vrijwilligers en familieleden helpen om deze activiteit tot een happening te maken.

De tweede avond zijn er dan ook bloemen, een fanfare en medailles om het feest compleet te maken.

Over AxionContinu

De Ingelanden, De Componist en De Drie Ringen zijn locaties van AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met locaties in Utrecht, IJsselstein en Lopik. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.axioncontinu.nl.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden