Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Kom over de Brug bij kamerkoor Amor Vincit

LEIDSCHE RIJN > Al meer dan 15 jaar is kamerkoor Amor Vincit actief in de wijk Oog in Al.

Vanuit Leidsche Rijn is dat nog geen 10 minuten fietsen over de Daphne Schippersbrug. Er zijn een flink aantal leden afkomstig uit deze wijk en daarom doen wij nu een oproep aan hen.

We hebben onze thuisbasis in de Dominicuskerk aan de Händelstraat. Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur zingen we daar onder leiding van dirigent Michel de Kort met veel plezier en werken we aan het instuderen van een mooi concertprogramma.

Maar om een mooi en evenwichtig concert te kunnen brengen moet je wel beschikken over voldoende zangers en daar ontbreekt het ons op dit moment aan. We hebben vacatures in alle stempartijen en die willen we graag zo snel mogelijk opvullen. Daarom organiseren wij op Woensdag 5 juni a.s. een “ Open repetitieavond” in de Dominicuskerk. Aanvang 20.00 uur.

Dan zetten wij uiteen wat het nieuwe concertprogramma gaat worden en hopen we dat je daardoor (nog) enthousiaster wordt? Misschien een mooie gelegenheid om een oude hobby nieuw leven in te blazen en ook nog eens dicht bij huis!

We zijn wel een koor met ambitie, hetgeen inhoudt dat we graag op een behoorlijk niveau willen presteren. We zijn dan ook op zoek naar geoefende zangers die grotendeels zelfstandig hun partij kunnen instuderen. Wel beschikken we over een website waarop je hulpmiddelen kunt vinden die het je dus makkelijker maken.

We zijn op zoek naar leden die zich vast aan ons willen verbinden, maar zeer geoefende zangers kunnen zich ook op projectmatige basis bij ons aansluiten!

Wat let je nog ? Meld je aan vóór 5 juni a.s. via onze website www.amorvincit.nl.

Eerst nog meer weten? Bel of mail met onze voorzitter, Peter Meijer:

tel:0655910611 – mail: p.a.gmeijer@freeler.nl

Tot ziens op 5 juni a.s.

De leden van kamerkoor Amor Vincit

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden