Dinsdag 17 september 2019

VRIJE TIJD LEER ZELFVERZEKERD TE PRESENTEREN BIJ INDEKERNGEZOND

LEIDSCHE RIJN > Op dinsdag 4 juni 2019 organiseert Indekerngezond een workshop ‘Zelfverzekerd presenteren’. In twee uur tijd geeft presentatietrainer Peter de Koning tips, trucs en handvaten waarmee je spreekangst kan tackelen. Zo leer je ontspannen te spreken voor elke groep.

Spreekangst is een van de meest voorkomende angsten. In het onderwijs is er helaas weinig tijd en ruimte voor het ontwikkelen van presentatievaardigheden. Helaas, want spreken in het openbaar is een vaardigheid die steeds vaker een vereiste is in veel banen. Veel mensen liggen de nacht voor een belangrijke presentatie wakker. Dat hoeft niet, want met een aantal oefeningen kan ja el binnen twee uur een betere spreker worden.

Presentatietrainer Peter de Koning leidt deze twee uur durende workshop. Tijdens de workshop is er aandacht voor lichaamstaal, stemgebruik en de opbouw van het verhaal.

De entree is € 10. Inschrijven kan via deze link.

Over de trainer

Peter de Koning (1977) is de oprichter van Spreek Met Lef. Hij leert mensen zelfverzekerd te spreken in het openbaar. Zelf leerde hij de liefde voor het spreken letterlijk op straat. Als stadsgids sprak hij voor de meest uiteenlopende groepen: van Tweede Kamerleden tot de plaatselijke brandweer. Hij zong acht jaar lang in een band waarmee hij door het hele land speelde. Als historicus en schrijver verdiepte hij zich in storytelling en ontdekte hoeveel plezier het geeft wanneer mensen hun persoonlijke verhaal helder onder woorden kunnen brengen.

Waar?

Indekerngezond, Kopenhagenstraat 41, Leidsche Rijn.

Dinsdag 4 juni, 20.00 – 22.00

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden