Maandag 16 september 2019

VRIJE TIJD Kerkennacht Willibrordkerk Vleuten

VLEUTEN > Op de zaterdagavond van 22 juni zullen veel kerken in Utrecht geopend zijn. In elk van deze kerken is wat te zien, te doen, te proeven of te beluisteren.

Het thema van dit jaar is: “Is dit óók kerk!?

Een mogelijkheid om te laten zien wat de kerk voor de omgeving en de medemens doet en betekent.

Tijdens de kerkennacht zal de Willibrordkerk in Vleuten open zijn. Deze prachtige neogotische kerk uit 1885 in Vleuten heeft enkele pareltjes die het bekijken meer dan waard zijn. Uitgebreide informatie over het monumentale gebouw en de pastorietuin is in de kerk aanwezig. Via een beamer kunt u ook een digitale rondleiding volgen.

Van 17.30 uur tot 21.00uur zal de Willibrordkerk open zijn voor bezichtiging, gebed en gesprek.

Vrijwilligers zorgen voor een kopje koffie/thee/limonade met wat lekkers. Er is doorlopend een tentoonstelling met foto’s en korte teksten over de vele activiteiten van de parochie. Intussen kunt u genieten van koorzang en orgelmuziek.

Voor de kinderen is er tot ca. 18.45 een leuke speurtocht te doen.

Heeft u altijd meer willen weten over deze kerk of de parochiële activiteiten? Nu is het uw kans! U kunt zomaar binnenlopen en rond kijken, vragen stellen en proeven van de sacrale sfeer die daar heerst.

Voor vragen en info kunt u een mailtje sturen naar activiteitencommissielvc@outlook.com of een WhatsApp naar 0622097236. Of via het pastoraal centrum 030-6774571.

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden