Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Kadeconcert keert terug met tweedaags programma

UTRECHT > Na meerdere edities in eerdere jaren keert het Culturele Zondag Kadeconcert dit jaar terug met een tweedaags programma. Kom op zaterdagavond 20 juli en zondagmiddag 21 juli luisteren naar een gevarieerd muziekprogramma in de Weerdsluis.

Programma

Een drijvend podium in de Weerdsluis vormt twee dagen de basis voor dit openluchtconcert. Op zaterdag voert jazz de boventoon met optredens van de Youth Percussion Pool, Bruut! en de formatie Raad van Toezicht. Op zondag presenteert de Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer een klassiek programma, met o.a. het Wonderfeel Festival Orchestra.

Vanaf het water

Op beide dagen is het mogelijk om ook zelf vanaf het water van de concerten te genieten; boten kunnen in de nabijheid van het podium worden aangelegd. De plaatsen zijn beperkt, dus het wordt aangeraden tijdig aan te meren. Toegang is gratis.

Samenwerking

Het Culturele Zondag Kadeconcert wordt georganiseerd door Culturele Zondagen in samenwerking met de Nieuwe Philharmonie Utrecht en met medewerking van TivoliVredenburg en Grachtenfestival. Kijk voor meer informatie op culturelezondagen.nl.

Foto's: Stephan Markus

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden