Dinsdag 17 september 2019

VRIJE TIJD Programma van Popronde Woerden op 29 september bekend

WOERDEN > Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Woerden maakte vandaag haar programma bekend. O.a. Three Little Clouds, Joan Franka en Simon Keats komen op zondag 29 september naar het centrum van Woerden. Bijzonder dit jaar zijn de radiosessies bij RPLFM en deelname van Theater Het Klooster en het Rie Theater. Daarnaast is Gare Pompidou op het Defensie Eiland er ook voor het eerst bij.

Popronde vindt in Woerden plaats op zondag 29 september. Meer dan 30 acts presenteren zich bij de 15 deelnemende locaties.

Locaties: Café Victoria, Bij Petrus, Bistronoom, Café De Pompier, Café Restaurant Van Rossum, Drinkerij ’t Bierhuys, Gare Pompidou, Theater Het Klooster, Rie Theater, Stadsmuseum, BRUIN, De Barbier, de Bibliotheek, Studio RPL FM en VVV/Cheese-experience.

Nieuwe locaties

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en restaurants fungeren ook een kledingzaak, de barbier, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia.

Dit jaar doen Gare Pompidou, Theater Het Klooster, Rie Theater, Stadsmuseum, Cheese Experience/VVV en de studio van RPLFM voor het eerst mee.

Programma Popronde Woerden op zondag 29 september.

Om 13:00u start het programma van Popronde Woerden met een previewoptreden van Ben Forte in de Cheese Experience/VVV en met een radiosessie van Hypergoods in de studio van RPLFM.

Tevens is om 13:30u de officiele opening door wethouder van cultuur George Becht in de Vroedschapszaal van het Stadsmuseum. Aansluitend geeft Simon Keats een previewoptreden.


Overzicht in ‘t kort; het programma, de onderstaande acts komen naar Woerden:

Ben Forte, Hypergoods, Simon Keats, Aslaug, Jade PraiZe, Laura, The Vices

Merijn, Aidan & the Wild, Wolf & Moon, Joan Franka, Merel Sophie, MUDDY GREASE, Gumbo Kings, NMBRS, LO-FI LE-VI, MAXINE, Sarah & Julia, GIAN, Leonard Luka, Haris, Destructive Penguins, Get Jealous, Paracetamøl, Baer Traa, HYTES, Suzy V, Electric Company, TESSEL, BONGLOARD, The Beatnik, Three Little Clouds.

Vanaf 21.00u is De Pompier de plek waar de afterparty losbarst met de ontzettend dansbare en funky band Three Little Clouds.

Het gehele programma met de tijden van de optredens is te vinden op de website: www.popronde.nl/woerden

Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Naast Woerden strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Gouda, Leiden en Utrecht en in nog 37 andere steden door het hele land.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 145 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé en My Baby.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2019 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Sociale Media Popronde:

www.facebook.com/Popronde

twitter.com/Popronde / #popronde

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden