Zaterdag 21 september 2019

VRIJE TIJD Kamerkoor Amor Vincit zoekt leden, Kom over de Brug en zing mee!

UTRECHT > Al meer dan 15 jaar is kamerkoor Amor Vincit actief in de wijk Oog in Al.

Vanuit Leidsche Rijn is dat nog geen 10 minuten fietsen over de Daphne Schippersbrug. Er zijn een flink aantal leden afkomstig uit deze wijk en daarom doen wij nu wederom een oproep aan de inwoners van de Leidsche Rijn, want om een mooi en evenwichtig concert te kunnen brengen moet je wel beschikken over voldoende zangers. Daar hebben we op dit moment gebrek aan.

We hebben onze thuisbasis in de Dominicuskerk aan de Händelstraat.

Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren we met veel plezier onder leiding van dirigent Michel de Kort in bovengenoemde kerk. We werken nu aan het instuderen van een mooi nieuw concertprogramma in de Engelse koortraditie. Dit concert staat gepland voor het voorjaar 2020. Componisten als Herbert Howells, John Rutter, Charles Standford, Arthur Sullivan staan onder meer op het programma. Het grootste en de meest indrukwekkende stukken voor dit concert vormen het Magnificat en Nunc Dimittis van Herbert Howells.

In principe is er plaats in alle stempartijen maar vooral Sopranen,Tenoren en Bassen worden van harte uitgenodigd om met ons mee te doen. Woensdagavond 4 september a.s. om 20.00 uur gaan we weer van start.

Misschien een mooie gelegenheid om een oude hobby nieuw leven in te blazen?

We zijn wel een koor met ambitie, hetgeen inhoudt dat we graag op een behoorlijk niveau willen presteren. We zijn dan ook op zoek naar geoefende zangers die grotendeels zelfstandig hun partij kunnen instuderen. Wel beschikken we over een website waarop je hulpmiddelen kunt vinden die het je dus makkelijker maken.

We zijn op zoek naar leden die zich vast aan ons willen verbinden, maar zeer geoefende zangers kunnen zich ook op projectmatige basis bij ons aansluiten!

Wat let je nog ? Meld je aan via onze website.

Eerst nog meer weten? Bezoek onze website www.amorvincit.nl of stel je vraag via info@amorvincit.nl en je krijgt per omgaande antwoord van ons.

Tot ziens op 4 september

De leden van kamerkoor Amor Vincit

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden