Woensdag 13 november 2019

VRIJE TIJD Café voor muziekliefhebbers bij Brasserie De Brouwerij

VLEUTEN > Brasserie De Brouwerij organiseert iedere derde zondag van de maand een muziekcafé met live muziek in de zaal naast het restaurant. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom aan de Odenveldlaan 2 te Vleuten. Op 22 september 2019 is het volgende muziekcafé van 14.00 tot 17.30 uur en het programma is als volgt:

-

Ged Fx

Ged Fx (uitspraak: Djed Ef Ex) is een pop/rock singer-songwriter uit Leidsche Rijn Utrecht met Filipijnse roots. Voorheen had hij een eigen pop/rock band. Nu treedt hij solo op met akoestisch gitaar als singer-songwriter. Daarnaast componeert en speelt hij ook zijn eigentijdse klassieke muziek op de piano.

- The Sheep

Muziek brengt mensen bij elkaar. Dat gold ook voor The Sheep. Zij hebben elkaar leren kennen door een project van de Zeister muziekschool. The Sheep bestaat uit een zeskoppige formatie met als bezetting: zang (Marie-Lotte van der Kamp), gitaar (Eelco van Mens), basgitaar (Leo de Mul), toetsen (Rob Wolvekamp), drums (Erick Schoenmakers) en sax (Floor Hilgers). The Sheep speelt muziek van Matt Bianco tot Sade, van Gare du Nord tot Ella Fitzgerald, van Sting tot Waylon. De naam ontleent deze formatie aan het publiek op de oefenlocatie aan de prachtige Lekdijk in Wijk bij Duurstede dat bestaat uit de schaapjes op de dijk.

WeePeeOkee

WeePeeOkee bestaat uit twee ervaren en enthousiaste muzikanten, die precies weten wat nodig is om elke gelegenheid in te vullen in de juiste toonzetting. Of het nu om een diner, receptie, verjaardag, jubileum of een tuinfeestje gaat, zakelijk of prive. Wim en Paul spelen een mix van engelstalige en nederlandstalige liedjes gegoten in een gezellig jasje. Door de combinatie van gitaar en accordion is de gezelligheid al begonnen bij de eerste tonen. Nieuwsgierig geworden .. Check www.weepeeokee.nl

Interesse om ook een keer op te treden?

Er is ook een mogelijkheid voor muziekanten om zich aan te melden voor een optreden in het muziekcafé. Ben je geïnteresseerd, meldt je dan aan bij Ben van den Tempel op 06.40594263. Ook in het restaurant kan om informatie worden gevraagd

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden