Dinsdag 10 december 2019

VRIJE TIJD Sinterklaas is opzoek naar hulp-Pieten!

Als Sinterklaas weer in het land is voor het mooie kinderfeest op 5 december, heeft hij hulp-Pieten nodig die kunnen helpen met alle kadootjes in te pakken, de pepernoten te bakken, de chocoladeletters te maken, door de schoorsteen te glijden en nog véél meer. Daarom komt er een PietenPakHuis in Leidsche Rijn waar je dat allemaal kunt leren en je Sinterklaas kunt helpen als dat nodig is!

Alle kids zijn van harte welkom op 30 november of op 1 december op de Paperclip aan de Parkzichtlaan 201 in Leidsche Rijn en vanzelfsprekend mogen papa’s en mama’s, opa’s en oma’s ook meekomen!

Onder begeleiding van deskundige Pieten wordt een parcours afgelegd waarin de kids alles leren om een goede hulp-Piet te kunnen zijn. Schoorsteen-glijden, pepernoten bakken, chocoladeletters uitzoeken, kadootjes inpakken en nog heel veel meer is er te leren. Aan de hand van een strippenkaart gaan de kinderen onder begeleiding alle onderdelen langs en geeft Piet een mooie stempel op de kaart. Eind van de ochtend cq de middag ontvangen zij natuurlijk een prachtig Pietendiploma, een glaasje drinken, je eigen gebakken pepernoten en een heerlijke chocoladeletter om thuis nog eens even lekker na te genieten. Een PietenDweilOrkest zorgt voor de muzikale omlijsting.

Voor de beide zaterdagen en de zondag kun je je voor de ochtend of de middag inschrijven via de website www.PietenPakHuisUtrecht.nl Kosten bedragen € 6,-/per persoon. Per dagdeel kunnen maximaal 250 kinderen inschrijven. UVV leden tot en met 8 jaar hebben gratis toegang maar dienen zich wel via de site in te schrijven. Er is geen verkoop aan de kassa.

We starten ’s morgens om 09:30 uur tot 12:30 uur en ’s middags starten we om 13:00 uur tot 16:00 uur.

Kijk voor verdere info op: www.pietenpakhuisutrecht.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

REACTIE PLAATSEN© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden