Zondag 20 oktober 2019

AGENDA

21

SEP

Elvis Presley komt In the house van De Schalm in De Meern

De Meern - De Schalm

Aanvang: 20.30 uur

DE MEERN > Zaterdag 21 september treedt in De Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern-Utrecht een der Nederlands beste Elvis Presley imitators (Frank Anthony) op met zijn band en achtergrondzangeressen Sweet Devotion. Aanvang is 20.30 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Voor zijn ‘Calling Elvis’ zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar voor 13 euro en alleen te reserveren via mimulder@ziggo.nl. Op de dag zelf kosten kaarten 16 euro aan de kassa.


Frank Anthony

Bij de ‘Nederlandse Celebs’ is Frank Anthony een graag geziene artiest, hij verscheen o.a. bij Ivo Niehe, Catherine (RTL4), Ushi & van Dijk (SBS6) en diverse keren in televisiecommercials van Holland Casino. Hij treedt al meer dan 30 jaar als Elvis op, deed concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen en Reinout Oerlemans was zo enthousiast dat hij hem vroeg op zijn bruiloft op te treden. Hij speelde in theaters en op verschillende festivals waaronder Lowlands, Paaspop en Nijmeegse Vierdaagse feesten. Ook in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Thailand, Belgie, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italie heeft Frank Anthony aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’. Als voorproefje: https://youtu.be/ViUmQl9eKPw.

Slecht ter been zijnden

Om slecht ter been zijnden een beetje tegemoet te komen worden een aantal stoelen tegen de wanden neergezet, men wordt dan wel aangeraden extra vroeg te komen want voor het grootste deel is de zaal voor het publiek dat een dansje wil wagen. Dit concert wordt mede gesponsord door Schadenet-Rosenboom en Matex Deuren uit De Meern.
© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden