Zondag 20 oktober 2019

AGENDA

21

SEP

Appelplukdag De Haarse Gaard

Haarzuilens - Plattelandswinkel De Haarse Gaard Thematerweg 8

Aanvang: 10:00 uur

Het is september en dat betekent dat we onze met zorg en liefde geteelde appels en peren kunnen oogsten! Ook dit jaar organiseren we weer een Appelplukdag, en wel op zaterdag 21 september in onze boomgaard aan de Thematerweg 8 te Haarzuilens.

ZELF APPELS PLUKKEN…

Kom ook gezellig appels plukken! Vanaf 10.00u ben je van harte welkom op ons terrein. Voor het plukken krijg je plukinstructies. Wat je hebt geplukt, wordt afgewogen en afgerekend tegen een gereduceerde prijs. Verser dan dit krijg je de appels niet!

...EN NOG VEEL MEER!

Ga mee met de AppelExpress en maak een rit door de boomgaard, waar je ondertussen veel te horen krijgt over ons familiebedrijf, de teelt en de oogst. Drink na deze ervaring een lekker kopje koffie of thee en geniet van een heerlijk stukje appeltaart, terwijl de kinderen zich lekker op het springkussen uitleven, dwalen in het doolhof, zich laten schminken, kennismaken met de dieren van de buren of zelf een glaasje appelsap persen. Of geniet van diverse lekkere proeverijen! Luister naar het verhaal van de imker en leer van alles over de bij, die essentieel is voor ons fruit. Geniet van heerlijk ambachtelijk ijs van Anja van IJsboerderij Vernooij, verse pizza's van pizzabakker Gerard, de heerlijke producten -o.a. appeltaart met onze appels- van bakkerij Abrona, te gekke gehaakte knuffels van Wilma, etc.

MINI-FOTOSHOOTS

Dit jaar is extra bijzonder omdat we ook mini-fotoshoots in onze boomgaard houden! Fotografe Chantal ter Reehorst maakt prachtige foto’s en weet precies hoe ze kinderen mooi op de foto moet zetten. Lees meer info in haar Facebook-bericht waarin ze precies uitlegt hoe je deelneemt.

TOT ZATERDAG 21 SEPTEMBER!

Tip: kom op de fiets, in verband met de drukte en neem zelf draagtassen/manden mee. De boomgaard kan (nog) nat zijn, neem daarom ook je laarzen mee.

Kortom: een heel leuk familie-uitje en een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons fruitteeltbedrijf en onze boerderijwinkel. Houdt de ontwikkelingen en activiteiten in de gaten op onze website www.dehaarsegaard.nl, of via Facebook, Instagram en Twitter.
© 2016 - VARnws - Alle rechten voorbehouden