In Between Café

woensdag 22 mei 2024 9:30 tot 11:30

Inhoud:

Tijden veranderen en de arbeidsmarkt verandert in volle vaart mee. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en jezelf blijven ontwikkelen in een veilige omgeving? Kom dan een kijkje nemen bij het In Between Café Leidsche Rijn!

Iedere 3e of 4e woensdag van de maand organiseren wij een interactieve bijeenkomst met een wisselend thema, wat je helpt bij het vinden van een nieuwe baan/opdracht. Iedere bijeenkomst staat er één thema centraal.

De sfeer is informeel en er mag gelachen worden. Alles draait om meedoen en meedenken, want samen weten we meer dan alleen!

Thema 22 mei

Deze keer staat jouw werkervaring centraal. Ontdek de verborgen schatten van je werkverleden en ontdek hoe je deze perfect kunt laten aansluiten op je droombaan! Wist je dat je vaak veel meer ervaring hebt dan je denkt? In deze workshop gaan we actief met elkaar aan de slag en leer je om deze ervaringen te herkennen en te herschrijven. We gaan vacatures analyseren en deze zo goed mogelijk matchen met jouw werkverleden. En natuurlijk hebben we ook weer een leuke opdracht om gebruik te maken van elkaars netwerk.

Resultaat

Wat levert het op?

- Bewustwording van verborgen vaardigheden en ervaringen.

- Nieuwe inzichten en tips om je werkervaring anders te verwoorden op je cv en LinkedIn.

- Beter kunnen matchen en daardoor een grotere kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

- Verbreding van je netwerk door nieuwe contacten op te doen en misschien wel DE tip die zorgt voor een nieuwe baan.

Praktisch

Om 9.15 uur start de inloop en kun je een kopje koffie/thee nemen en nog even kletsen met andere deelnemers. Om 9.30 uur starten we in de zaal.

Je mag kosteloos meedoen of een vrijwillige bijdrage betalen, die past bij jouw mogelijkheden.

Vragen? 

Mail naar: ruudleduc@indekerngezond.nl of info@sharonscheeper.nl

Locatie