Chance to change
Chance to change www.wingoflove.nl

Wing of Love: investeren in jezelf is een geschenk aan jezelf

Ondernemend Ingezonden

REGIO > Is er iets wat je in je leven wil veranderen? Of loop je misschien ergens tegenaan? Wat zijn je verlangens en wensen voor de toekomst? Als erover praten nog geen duidelijkheid schept, dan kan tekenen een fijne manier zijn om inzicht te krijgen op de situatie.

Wing Kwan Tse is als kunstzinnig therapeut beeldend gespecialiseerd in de tekentaal. Kunstzinnige therapie beeldend is een beeldende therapievorm die gericht is op de ervaring zelf, op het doen. Het tekenen zelf is op zich een taalvorm. Het is een communicatiemiddel. Al in de oertijd werden grottekeningen gemaakt om hun verhaal te delen. Ook kleuren hebben zo hun betekenis. Jonge kinderen uiten bijvoorbeeld hun emoties heel natuurlijk op papier. Het is een vorm van zelfexpressie. Beelden kunnen soms meer zeggen dan woorden. Niet voor niets is de uitspraak van Frederick R. Barnard beroemd geworden: “Een plaatje zegt meer dan duizend woorden”.

‘Maar ik kan helemaal niet tekenen!’ zou je misschien denken. Geen zorgen. Iedereen kan tekenen, het is alleen onze criticus die zegt van niet. Iedereen is creatief op zijn/haar eigen unieke wijze. Tekenen betekent in de breedste zin van het woord; een lijn, gekras, in detail opgaan. En van abstract tot figuratief tekenen. Door deze actieve werkvorm gaan je twee hersenhelften samenwerken. Er is aandacht en coördinatie voor nodig. Je verbindt je met jezelf. Gedachten, gevoelens en lichaam werken dan samen. De opgedane ervaringen en inzichten tijdens de sessies kunnen toegepast worden in het dagelijks leven. Het ondersteunt en draagt bij tot het doorbreken en het verwerken van oude en onbewuste patronen en blokkades. Het voedt, transformeert en ontspant. Er is moed voor nodig om eigen angsten en/of problemen onder de ogen te durven zien. Dit hoef je ook niet alleen te doen. Ontdek in liefde en zachtheid jouw eigen waarheid, wijsheid en kracht.

Wing Kwan Tse neemt je stap voor stap mee in het beeldend proces en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanuit haar holistische kijk benadert ze de mens als één geheel: body, mind and soul. Samen wordt er op zoek gegaan naar de oorsprong van je klacht. Jouw hulpvraag is de leidraad van de sessie. In dit proces word je met aandacht begeleid. Zodat je verder kunt gaan in je groei. Want elk persoon is uniek en bijzonder. Omdat jij het waard bent om in jezelf te investeren.

Benieuwd wat Wing Kwan Tse voor jou kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

Praktijk Wing of Love, in Maarssen (Op Buuren). 

Voor meer informatie: www.wingoflove.nl.

Zorggroep de vechtstreek
Informatie over Parkinson dementie en Lewy Body dementie bij Alzheimer Cafe Breukelen-Loenen Lezersnieuws
Afbeelding
Voorbereidingen Historisch festival Vreeland in volle gang Nieuws
Afbeelding
Brandweer Breukelen blust vrachtwagen vol houtskool Nieuws
 Wethouder Anja Vijselaar met projectleider Thijs van der Geest.
Groot onderhoud aan Herenweg Vinkeveen afgerond Nieuws
De leden van de Kindersymfonie uit Loenen aan de Vecht en het Benjamin Jeugd Strijkorkest uit Zwolle tijdens hun gezamenlijke optreden in de Grote Kerk in Loenen.
Uitwisseling Loenense en Zwolse jeugdorkesten klinkend succes Lezersnieuws
Afbeelding
Oude grenspaal in Kockengen weer teruggezet Nieuws
Opening in maart
Kom naar de Open Dag van de Brandweer Westbroek-Tienhoven Gemeente
samen Koken
Onvergetelijke Kookclub in de Meern Vrije tijd
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen Zondag 12 mei 2024 Lezersnieuws
Afbeelding
Waterschap test gemaal De Aanvoerder in De Meern, voorbereiding op droogte Nieuws
Afbeelding
Leergeld Groene Hart en De Terugwinning zamelen fietsen in voor kinderen in armoede Nieuws
Bazar Vreeland 2023.
Midzomermuziekfestival aan de Vecht fiets, Vecht, geniet, hap, ontspan & verwonder! Vrije tijd
Afbeelding
Jubileumconcert Orkest van het Groene Hart. Vrije tijd
Afbeelding
Landhuis Oud Amelisweerd dingt met perentaart met karamelsaus mee naar de hoofdprijs, slot Zuylen valt af Nieuws