• Alles
  • (14)
    Evenement

Week van de Kindercoaching

maandag 26 oktober 0:00 t/m vrijdag 30 oktober 0:00 uur

Week van de Kindercoaching van 26 tot en met 30 oktober a.s. Een week waarin verschillende kindercoaches in de regio Utrecht activiteiten organiseren om hun vak en werkwijze onder de aandacht te brengen. Zodat ouders en kinderen op een laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met de kindercoaches bij hen in de buurt.

In totaal hebben 5 kindercoachpraktijken hun krachten gebundeld. Samen hebben ze een divers programma samengesteld van zowel online als offline activiteiten. Veel activiteiten zijn gratis. Voor een aantal wordt een (kleine) bijdrage gevraagd. Alle activiteiten zijn gebundeld op een online platform: www.weekvandekindercoaching.nl

Op deze laagdrempelige manier kunnen ouders en kinderen geheel vrijblijvend kennis maken met de verschillende kindercoaches uit de regio. Op deze manier kunnen zij gaan ervaren wat en wie het beste bij hun hulpvraag past. Zodat het kind én de ouder het beste kan worden geholpen.

De deelnemende Kindercoaches zijn aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches. Adiona heeft een aantal jaar geleden de Week van de Kindercoaching bedacht om het vak breder op de kaart te zetten. Guerlain Stokkel, van Talent voor Geluk, bedacht hierbij een online platform waar deelnemende kindercoaches hun activiteiten presenteren.


deel deze activiteit

Locatie

Leidsche Rijn
Regio