Lisa Ostermann
Lisa Ostermann Aisha Zeijpveld

Cabaret: Lisa Osterman 9 april Nigtevecht

zaterdag 9 april 2022 20:30

Op 9 april komt Lisa Ostermann in het Dorpshuis Nigtevecht met haar debuutprogramma “Met z’n allen”. Lisa won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021 en 2022.

Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant). Lisa ‘zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been’ maar ‘wist ook te ontroeren’ (NRC). ‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma’ (de Telegraaf). Speciaal voor de voorstelling vaart de pont om 20:00 uur. Na afloop wordt het cabaret programma seizoen 2022 - 2023 bekend gemaakt. Het cabaret seizoen wordt afgesloten met een after party, toegang gratis, met Turning Tides, zij spelen een repertoire van goed dansbare seventies en eighties klassiekers, maar ook rock en recente popnummers, als het maar dansbaar is.

Kaarten á € 18,00 zijn verkrijgbaar op www.cabaret-nigtevecht.nl en bij Boekhandel Van Kralingen in Breukelen en bij Supermarkt Centerrr in Nigtevecht.

Locatie