Afbeelding
Boost

Boost Producties - OPEN

vrijdag 25 november 2022 20:00

Boost ontrafelt vragen over de ontmoeting met de ander in deze beeldende acrobatische voorstelling. Ken je het gevoel dat je met open armen wordt begroet in een onbekende omgeving? Een mooie open plek vinden waar speciaal op jou wordt gewacht? Drie vrouwen creëren een brug, een schommel, een schuilplaats, een wieg en een poort om samen te komen en open te staan. Boost maakt beeldend acrobatisch theater op het snijvlak van circus, dans en visual art. In ‘OPEN’ ontrafelen ze vragen over de ontmoeting met een ander. Een hemelsbreed opgespannen en beweegbare installatie support onze zoektocht. ‘OPEN’ is onderdeel van een onderzoeksproject naar je welkom voelen. Daarin nodigt Boost ook het publiek uit om mee te denken over de voorstelling en je welkom voelen. Na afloop van de voorstelling is er daarom een nagesprek in de theaterzaal.

Locatie