Ga jij ook voor een nieuwe 'verslaving'?
Ga jij ook voor een nieuwe 'verslaving'? NBB

Bridge cursus voor beginners

woensdag 25 januari 2023 19:30 t/m donderdag 13 april 22:00

Bridgeclub DDS in Vleuten organiseert een bridgecursus voor beginners. De start is op 25 januari 2023.

De cursus bestaat uit 12 theorie-avonden op woensdagavond plus een drietal oefenavonden op de club op de donderdagavond. De cursus wordt gegeven door Hennie de Vries, gediplomeerd bridgedocent, in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten.

In deze cursus is er extra aandacht voor het spelen op een club en het wedstrijdelement daarbij. Hiervoor is een kennismaking met de club onderdeel van de cursus en er zijn gezamenlijke avonden, gelijk met de club-avond, ingepland. Deze cursus bestaat uit minimaal 15 avonden. Daarna is er vanuit de bridgevereniging begeleiding om het geleerde verder in de praktijk te brengen.Hiervoor is een gereduceerd ledentarief van toepassing.

De cursus is gebaseerd op de methode ‘Leer Bridge met Berry Westra’. De avonden beginnen om 19:30 uur en eindigen rond 22:00 uur. Het cursusgeld bedraagt € 125,- exclusief een theorie-boek.

Om mee te doen is kaartervaring niet noodzakelijk en hoef je geen bridgepartner te hebben. Je kunt je als paar, maar ook individueel aanmelden. We streven naar minimaal 14 en maximaal 20 deelnemers, waardoor een vaste groep ontstaat en iedereen toch ruimschoots persoonlijke aandacht krijgt.

Aanmelding voor de cursus of meer informatie bij Hennie de Vries, via de mail stapper@ziggo.nl, of via 06-44388313.