Historische vereniging logo
Historische vereniging logo Historische vereniging

Historisch café en tentoonstelling in de Broederschapshuisjes in Vleuten.

zaterdag 28 januari 2023 14:00 t/m 17:00

VLEUTEN > Zaterdag 28 januari hebben we weer een historisch café in de Broederschapshuisjes in Vleuten. 

Maak kennis met de collectie van de vereniging en geniet van de tentoonstelling over de geschiedenis van 100 jaar tuinbouw. Luister naar de verhalen van de tuinders. Te zien zijn foto’s en documenten over de tuinders, de tuinbouwkassen en de tuinbouwveilingen. Op de eerste etage is een interactieve tentoonstelling waarbij je precies kunt zien waar de meer dan 100 (!) tuinders gewoond en gewerkt hebben. De tentoonstelling is niet alleen die dag te bezichtigen, maar ook elke week op maandag, dinsdag en donderdag ‘s middags, telkens van 14 tot 17 uur.

Locatie