Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Introductie tijdsurfen

dinsdag 31 januari 2023 14:00 tot 16:00

Intro

Tijdsurfen geeft je concreet handelingsperspectief om anders om te gaan met tijd. Door te leven vanuit rust, zul je ervaren dat je meer toekomt aan wat voor jou belangrijk is.

Tijdsurfen bestaat uit 7 aanwijzingen die natuurlijk aanvoelen. Zij maken het mogelijk om te surfen op de golven van de tijd. De thema’s zijn: aandacht, voldoening, balans, ruis verminderen, anticiperen, piekeren verminderen en organiseren.

Omgaan met tijd is een van de elementen van Positieve Gezondheid. De trainer verbindt Tijdsurfen en Positieve Gezondheid met elkaar. In de introductie maak je kennis met de essentie van de 7 aanwijzingen van het Tijdsurfen.

Resultaat Leren Tijdsurfen is een groot geschenk aan jezelf. Je gaat tijd ervaren als iets waarvan je kunt genieten in plaats van iets waarvan er steeds te weinig is. Je anticipeert, wisselt af en schept overzicht. Te midden van alle uitdagingen en hectiek blijf je een baken van rust. Je lost uitstelgedrag op en het ‘alsmaar moeten’ transformeer je in bewuste keuzes. Er ontstaat een innerlijke rust die je telkens opnieuw laat voelen: ik heb de tijd.

Voor wie? De introductie Tijdsurfen is iets voor jou:– als je nieuwsgierig bent naar de aanwijzingen van het Tijdsurfen– als je het gevoel hebt dat je niet toekomt aan wat je eigenlijk zou willen doen– als je door stress het plezier in je werk verliest– als je ’s nachts wakker wordt denkend aan alles wat je nog moet doen– of als van alle aspecten van Positieve Gezondheid ‘omgaan met tijd’ en ‘balans’ belangrijk voor je zijn en je je afvraagt hoe je daar verandering in kunt brengen

De aanwijzingen van het Tijdsurfen kunnen voor iedereen helpend zijn. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen (betaald) werk hebt, startend of net gepensioneerd bent of dat je een volle gezinsagenda hebt of juist veel vrije tijd.

Praktisch Vragen of meer informatie? Mail naar Marjolein Rebel info@marjoleinrebel.com

Locatie