TragePost bijeenkomst in de Boerderij de Hoef
TragePost bijeenkomst in de Boerderij de Hoef Birgit Schuch (VCU)

Start nieuwe TragePost-groep Leidsche Rijn regio

maandag 23 oktober 2023 0:00 tot zondag 24 december 0:00

Vanaf 23 oktober start weer een nieuwe TragePost-groep in regio Leidsche Rijn. Ben je nieuw in deze wijk of zou je meer mensen willen leren kennen? Meld je dan aan voor deze postgroep en stuur en ontvang wekelijks een kaart aan/van nu nog onbekende wijkgenoten. Op deze originele manier zijn al veel mensen aan elkaar verbonden die elkaar anders waarschijnlijk nooit hadden ontmoet. 

Aanmelden kan via de website www.tragepost.nl/aanmelden. Meedoen is gratis. Veel mensen doen de post persoonlijk bij elkaar in de brievenbus. Zo leren ze de wijk ook beter kennen én je bespaart op de postzegels. Je kiest zelf of je kaarten koopt of zelf maakt. En of je er een heel verhaal op schrijft of alleen ‘groetjes’, alles mag en is goed. Het gaat om het plezier van de verrassing die echte post met zich meebrengt en de mogelijkheid nieuwe mensen te leren kennen. Er zijn nog maar twee plekken beschikbaar in deze groep, dus meld je snel aan. 

Speciaal voor de postgroepen in regio Leidsche Rijn organiseren we in samenwerking met Boerderij de Hoef (www.boerderijdehoef.nl) een bijeenkomst om elkaar ook in het echt te leren kennen. 

Wil je eerst meer weten hoe het in z’n werk gaat? Ook dat lees je op de website www.tragepost.nl.

Locatie