Mijn baan: blijven of gaan

dinsdag 3 oktober 2023 19:30 tot 21:30

Twijfel je ook over jouw baan? Past jouw baan nog wel echt bij jou en jouw wensen?

Er zijn verschillende voorwaarden die invloed hebben op jouw motivatie. Met deze workshop gaan we onderzoeken wat jou het meest motiveert of misschien juist wel demotiveert in werk. Vervolgens gaan we bekijken wat dit betekent voor jouw huidige baan; in welke mate wordt aan de benodigde voorwaarden voldaan. En wat kun je hier nog aan veranderen? Of is het beter om een andere baan te zoeken?

Resultaat Na afloop weet je beter wat jou motiveert en in hoeverre dat binnen jouw huidige baan tot uiting komt of in de toekomst nog kan komen.Hiermee kun je een bewuste keuze maken of je nog gaat investeren in je huidige baan of dat het beter is om op zoek te gaan naar wat anders, oftewel Mijn baan: Blijven of gaan?

Voor wie?

De workshop “Mijn baan: Blijven of gaan?” is iets voor jou als:• je twijfelt over je huidige baan, maar niet goed weet hoe of wat• je het gevoel hebt dat je niet voldoende plezier uit je werk haalt• je op zondag alweer opziet tegen de komende week• je na je werk geen energie meer overhoudt voor het ondernemen van leuke dingen• als je toe bent aan het maken van een bewuste keuze. Het maakt hierbij niet uit of je nog aan het begin van je werkende leven staat of al wat verder bent.Ook jouw opleidingsniveau is niet van belang.Zo lang bovenstaande je aanspreekt, ben je van harte welkom.

Vragen of meer informatie? Mail naar Sharon Scheeper (info@sharonscheeper.nl)

Locatie