pand Indekerngezond
pand Indekerngezond Indekerngezond

Laat je verrassen door verhalen

vrijdag 24 november 2023 14:00 tot 15:00

Geniet jij ook graag van een bijzonder verhaal of een sterk gedicht? En lijkt het je leuk om je samen met anderen te verdiepen in mooie teksten en wat die ons zoal te zeggen hebben? Kom dan samenlezen. Iedereen die dit leuk vindt, is van harte welkom. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben.

We lezen korte fragmenten uit romans en verhalen en grappige of rake gedichten. Je hoeft niets voor te bereiden. De fragmenten worden met zorg uitgezocht en door de begeleider gekopieerd en uitgedeeld. Soms gaan ze over grote thema’s als liefde, geluk en verdriet. Soms over ‘kleinere’ onderwerpenzoals een geur die herinneringen oproept, wandelplezier of lentegevoel. Altijd geven ze stof tot nadenken en met elkaar praten.

Een reactie van een deelnemer: “Soms halen anderen een heel andere betekenis uit een verhaal, dat vind ik wel bijzonder om te horen.”

Locatie