Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Repair cafe

woensdag 29 november 2023 13:00 tot 17:00

Het Repair Café in de locatie bij Indekerngezond.

Het Repair Café is 2x per maand op de woensdagmiddag tussen 13 en 17:00 geopend. Je kan dan je defecte apparaat meenemen zodat het een 2de kans krijgt. Samen met de reparateur ga je proberen het weer werkend te krijgen. Veel spullen worden nu al weggegooid voordat ze een jaar oud zijn.

Door naar het Repair Café te gaan leer je dat weggooien niet altijd de manier is. In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Reparatie draagt bij om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. En het is natuurlijk helemaal mooi als de reparatie nog gelukt is ook.

Locatie