Extra kaarten voor première cabaretier en local Wouter Monden

donderdag 30 november 2023 20:00 tot 22:30

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed: het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. Wouter is vader, schrijver en grappenfabrikant. Hij is klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden,” aldus Wouter.  

In zijn voorstelling Stormbrein kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. 

Er zijn extra kaarten vrijgekomen, dus grijp je kans en ga naar www.podiumhogewoerd.nl.