pand Indekerngezond
pand Indekerngezond Indekerngezond

Training Sterk in je Werk

woensdag 6 december 2023 9:30 tot 12:30

Training Sterk in je Werk

De training spitst zich toe op drie hoofdonderwerpen:

Talent ontdekken Talent ontwikkelen Talent inzetten in je werk

Wat biedt deze training?

Door onderzoek naar je eigen talenten krijg je een goed beeld van wat jouw kracht is, jouw sterke punten. Tevens krijg je handvatten voor het inzetten van je eigen talent in het dagelijkse werk. Tenslotte kun je de aangereikte werkvormen en instrumenten bij collega’s introduceren en zodoende behulpzaam zijn bij het zoeken naar talent van je collega’s.

Doel van de training Bewustwording van individuele sterke punten en betekenis geven Meer focus in het werk? Waar ben ik goed in? Waar krijg ik energie van? Waar word ik blij van? Wat wil ik ontwikkelen?Aandacht voor professionele ontwikkeling 

Deze trainingsserie is ontwikkeld door een consortium van de Universiteit van Tilburg, Wageningen Universiteit, de Erasmus Universiteit, CINOP en Kijk op Beroepsonderwijs in afstemming met de bij ‘strk mbo’ betrokken mbo-instellingen.

Locatie