TragePost: de leukste manier om nieuwe mensen te ontmoeten
TragePost: de leukste manier om nieuwe mensen te ontmoeten foto: Jessie Connell

TragePost: de leukste manier om nieuwe mensen te leren kennen in Leidsche Rijn

maandag 20 maart 2023 0:00 tot zondag 18 juni 0:00

LEIDSCHE RIJN > Vanaf 20 maart start er weer een TragePost-groep in regio Leidsche Rijn. Veertien deelnemers sturen elkaar wekelijks een kaart. Waarom? Bijvoorbeeld omdat echte post altijd verrast, om te vertragen in deze snelle tijd, om hun stapel zelfgemaakte kaarten te laten slinken of om nieuwe mensen te leren kennen. Want via TragePost is al menig vriendschap ontstaan. Speciaal voor de Leidsche Rijn-groep is er een afsluitende bijeenkomst in Boerderij de Hoef zodat je ‘de afzenders’ in het echt kunt ontmoeten. 

Meedoen is gratis. Wil je meer informatie over hoe het in z’n werk gaat? Kijk dan op de website www.tragepost.nl. Hier lees je ook ervaringen van eerdere deelnemers van TragePost. En mocht je nog vragen hebben, stel die dan gerust via info@tragepost.nl.

Locatie