Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Welkom in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

vrijdag 31 maart 2023 10:00 t/m 11:30

Deze bijeenkomst is online, voor meer info ga naar: aanmelden online voor de online cursus

Ja je leest het goed, op 3 maart start de derde editie van de gratis cursus Welkom in LRVDM. Deze cursus nu voor het eerst LIVE. Alle lessen bij In De Kern Gezond in Leidsche Rijn Centrum. Steeds op vrijdag ochtend en alle lessen zijn ook online te zien voor de deelnemers. We hebben vragenuurtjes en voor elke les een beetje huiswerk. In elke les aandacht voor feiten en weetjes. Steeds met een persoonlijk verhaal van een van onze buren. Aan het eind van de cursus weet je meer over onze wijken en heb je nieuwe mensen ontmoet. Mensen die net als je iets meer willen weten over Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Je bent van harte welkom! Met vriendelijke groet en met een brede glimlach  Dineke Oudijk

Ben je er tijdens alle 5 lessen bij? Dan krijg je in april 2023 een bewijs van deelname van mij. Losse lessen volgen kan natuurlijk ook! Kosten: EUR 0,-

Aanmelden mail naar: info@stichtingsteiger.nl  dan krijg je ook mailbericht met info uit de les.

Locatie