Afbeelding
Nick Helderman

Lucas Hamming - Niets te melden

maandag 3 april 2023 20:00

Alleen, met een gitaar, zonder band, in het theater. Singer-songwriter Lucas Hamming wil het even anders aanpakken. Even geen rockmuziek, festivals, jankende gitaren en tussen zijn lange haar door speeksel-spetterend schreeuwen in een roestende microfoon. Alleen met een gitaar, zonder band, in een theaterzaal, dat is genoeg. Dan is er even écht tijd en ruimte om iets te vertellen. Om zich tot zijn publiek te richten en het woord te nemen. Dan hebben de mensen in de zaal even écht de gelegenheid om te luisteren. Om de woorden van Lucas langzaam op te nemen, te overdenken, in te laten werken. Te vaak nemen mensen maar gewoon de aandacht en schreeuwen ze het hardst, willen ze dat iedereen ze hoort en hebben ze vervolgens niets te melden. Dat moet anders: integer, gemeend en met een boodschap. Alleen… Heeft Lucas wel iets te vertellen?

Locatie