Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

zumba

dinsdag 6 juni 2023 14:00 tot 15:30

Kom je ook meedoen met Zumba verzorgd door Monique?

We gaan lekker bewegen op Latino muziek. Een leuke mix van Salsa, Bachata, Merengue, Kyzomba en Reggaton.

Het is Lente, de zon op je gezicht en we kunnen lekker een keer in de openlucht stralen op zumba. Ook blijft het weer langer licht en ontdekken we de lekkere geuren van bloeiende bloemen en planten en dat alles op de spannende klanken van zumba.

Zumba is op beginnersniveau dus iedereen kan meedoen. Wil je wat intensiever bewegen, dan kun je gebruik maken van de gewichten die Monique meeneemt. Trek gympen en kleding aan waar je lekker in kunt bewegen.

De Zumba begint met een kennismaking en na afloop drinken we gezellig nog iets met elkaar.

Locatie