pand Indekerngezond
pand Indekerngezond Indekerngezond

Ontmoetingsdiner

vrijdag 29 september 2023 17:30 tot 20:30

Feestelijk ontmoetingsdiner in de Week tegen de Eenzaamheid

Op vrijdag 29 september organiseert Resto VanHarte samen met Indekerngezond en de Sunshine Soldiers een bijzondere avond. Het VanHarte team kookt dit keer in de keuken van Indekerngezond een lekker driegangendiner waar iedereen (na reservering) bij kan aansluiten. Albert Heijn zorgt voor lekkere ingrediënten deze avond en Indekerngezond voor een gastvrije ontvangst.

Klap op de vuurpijl is een grappige, ontroerende muzikale theatervoorstelling van The Sunshine Soldiers aansluitend aan het diner.

Inloop vanaf 17.30, programma van 18.00 tot 20.35. Kosten zijn 7 euro en op vertoon van u-pas 5. Adres is Indekerngezond, Kopenhagenstraat 41 in Leidsche Rijn Centrum, naast het NS-station Leidsche Rijn. Reserveren is noodzakelijk, het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren via www.restovanharte.nl of telefonisch op werkdagen van 9-12.00 uur via 0900-9003030.

We pakken vanavond extra uit vanwege de Week tegen de Eenzaamheid. Kunt u niet op deze avond? Resto VanHarte verzorgt wekelijks op vrijdag een diner bij Bij de Buren in Parkwijk en op dinsdag in het 3-Generatiecentrum in Kanaleneiland. Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar rondom de tafel, om gezellig samen te eten, je buren of andere nieuwe mensen te ontmoeten in je wijk. Vrijwilligers dekken de tafels en koken onder leiding van een professionele chefkok een lekker en vers driegangendiner, alle windstreken komen op tafel. Regelmatig ook een themadiner met een gast aan tafel, een presentatie, gast kok, muziek of theater. We houden de prijs laag, maar een extra donatie is altijd welkom! Voor meer informatie zie www.restovanharte.nl of j.panis@restovanharte.nl

Locatie