Flyer Last Men Standing
Flyer Last Men Standing Foto zelfgemaakt via computer

?????Ben jij de Last (Wo)Man Standing? ?????

zaterdag 2 maart 2024 5:00 tot 15:00

Op zaterdag 2 maart organiseren we een hardloop en wandelevent vanaf het Berlijnplein in Utrecht Leidsche Rijn om geld op te halen voor kankeronderzoek. 

Hoe werkt het? Je start vanaf het Berlijnplein vanaf 5 uur in de ochtend. Elk uur start een nieuwe hardloopronde van 6,7 kilometer. Wandel je liever? Dan loop je elk uur 3,7 kilometer. Degene die dit het langst volhoudt, de Last (Wo)Man Standing, wint. 

Elk rondje telt! Dus heb je zin om een of twee rondjes te lopen of wat later aan te sluiten? Dan ben je ook heel erg welkom. Ook mag je komen kijken. Op het plein kun je spelletjes lenen, eten of drinken halen en heb je de belangrijke taak om aan te moedigen! 

Meer lezen of je aanmelden? https://forms.gle/nLDZpG4SEvZCor416

Locatie