Luchtfoto van huidige situatie
Luchtfoto van huidige situatie Gemeente Utrecht

Denkt u mee over de ontwikkeling van Hart van de Meern?

Gemeente Ingezonden

De gemeente gaat het plan voor de ontwikkeling van Hart van de Meern verder uitwerken. Eerst horen we graag wat uw wensen en ideeën zijn. U bent van harte uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst over de planontwikkeling van het laatste deel in het Hart van de Meern. Deze avond gaat over het zuidoostelijke deel, het gebied van de voormalige C1000 en parkeerterrein tot aan de dorpstuin.

Op woensdag 4 oktober bent u van harte welkom in Verenigingsgebouw de Zandweg, Zandweg 148 in de Meern. U kunt tussen 19.00 en 21.30 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt.  

Waarom deze inloopbijeenkomst?

De gemeente wil in dit gebied betaalbare woningen bouwen en de levendigheid en het groen verbeteren. Wij horen graag welke ideeën en kansen u ziet, maar ook welke zorgen u misschien heeft over deze locatie. Daarvoor is deze inloopbijeenkomst bedoeld.

De opgehaalde informatie verwerken we in het Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE) uit 2015. Daarin staan de ideeën en uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze locatie. Het aangepaste en actuele SPvE bespreken we opnieuw met buurtbewoners, waarschijnlijk begin volgende jaar.

Wat is er tot nu toe gebeurd?

In 2015 heeft de gemeenteraad het SPvE vastgesteld voor dit gebied. De andere bouwprojecten in het Hart van de Meern zijn ondertussen klaar en nu gaan we aan de slag met het laatste deel van Hart van de Meern.

Hoe houden we u op de hoogte?

Alle informatie die we tijdens deze inloopbijeenkomst laten zien, kunt u terugvinden op utrecht.nl/hartvandemeern. Voor een volgende bijeenkomst sturen we u opnieuw een wijkbericht en we houden u via onze website op de hoogte.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.utrecht.nl/hartvandemeern. Of neem contact op met de projectleider Thomas Sturkenboom. Als u niet op 4 oktober langs kan komen, kunt u uw wensen en ideeën kenbaar maken via telefoonnummer 14 030 of leidscherijngroeit@utrecht.nl.

Voor andere vragen over uw wijk kunt u rechtstreeks terecht bij Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern, Dorpsplein 1, of via telefoonnummer 14 030

Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis gaat twee bloedafname-robots van Vitestro inzetten Ondernemend
Afbeelding
Vrijwilligerstrofee voor Ahmed Amraoui en Utrecht Pride Nieuws
Afbeelding
Volop genieten bij Eetcafé Rabelais Ondernemend
Afbeelding
Goud Inkoop Bus komt extra langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
Klassieke Muziek Nu, is een prachtige voorstelling met klassieke muziek in een modern jasje in Theater Piet Mondriaan Vrije tijd
Afbeelding
Gemeente De Ronde Venen bevordert eerlijk afvalbeleid Alleen gechipte afvalcontainers worden nog geleegd in het nieuwe jaar Nieuws
Afbeelding
Inzamelactie voor ongedocumenteerde vluchtelingen in Utrecht Lezersnieuws
Afbeelding
Schaatsen uit het vet voor Maarssen On Ice Vol plezier en vermaak op het ijs Nieuws
Afbeelding
Wethouder Lot van Hooijdonk overleeft opnieuw motie van wantrouwen in debat over Utrechtse parkeerapp Nieuws
Afbeelding
Winterwandeling rond de Vinkeveense Plassen Vrije tijd
Afbeelding
Leidsche Rijn Centrum verandert in magisch kerstdorp 'Slidesche Rijn' met XL tubebaan Ondernemend
Afbeelding
Leerkrachten op basisschool Op De Groene Alm geven 24 uur les voor ALS Nieuws
Afbeelding
FC Fusie staat weer opgesteld voor bezoek aan verzorgingshuizen Nieuws
Afbeelding
Utrecht helpt inwoners met isolatiemaatregelen Nieuws