Afbeelding

9 december Dialoog bij Resto VanHarte Leidsche Rijn!

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Wanneer voel jij je gezond? Wat helpt je om gezonder te worden of te blijven? Schuif aan bij de dialoog bij Resto VanHarte op 9 december, deel jouw ervaringen en ontdek hoe anderen naar gezondheid kijken. In dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek.  Je onderzoekt met elkaar waar het om gaat, je deelt toekomstdromen en wat je kunt doen om die dichterbij te halen. 

Na afloop staat een heerlijk (en gezond!) driegangenmenu voor je klaar. En wat maakt zo’n maaltijd dan eigenlijk gezond, zijn dat de ingredienten, is het het plezier waarmee het is gemaakt, is het dat je er van geniet en dat genieten goed voor je is?

 

Vrienden 

Voor de gelegenheid schuiven dialoogleiders van Utrecht In Dialoog aan, zij begeleiden de dialoog volgens een speciale methode. ‘Het zit mooi in elkaar, de dialoogleiders zorgen voor een gesprek waarbij iedereen de ruimte krijgt om echt gehoord te worden. Dat is een ervaring die je raakt’ aldus Jolanda Panis, restomanager van Resto VanHarte Utrecht. ‘Ik vind het inspirerend de verhalen te horen. Je schuift aan als onbekenden, en gaat als vrienden uit elkaar!’    

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte 

Iedereen is van harte welkom bij het buurtdiner. Reserveren is wel nodig. Dit kan via www.restovanharte.nl



of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Laat bij je reservering even weten of je meedoet aan de dialoog om 16.00 uur of alleen komt eten om 18.00 uur. Inloop voor de dialoog om 15.45, dialoog om 16.00 uur. Het diner start om 18.00 uur. Het programma vindt plaats bij Buurtcentrum Bij de Buren aan de Eerste Oosterparklaan 76. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met een u-pas 5 euro, en dat kun je ook uit het u-pasbudget betalen. Kinderen betalen de helft. 

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit 

Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere diners voor meer verbinding in de stad; op vrijdag in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk en op dinsdag bij het Driegeneratiecentrum in Kanaleneiland. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan! 

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.  

Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws
Afbeelding
Explosie vannacht bij een woning aan de Willem Frederik Hermansstraat in Leidsche Rijn Nieuws
Nieuwegracht 201,
Zaterdag 29 juni 2024: Open Tuinendag Utrecht Lezersnieuws
Fort Nieuwersluis sluit tijdelijk voor publiek Nieuws
Mark de Haas (Minkema College), Martijn van der Kroef (Pouw Vervoer) en Tijmen Smit (Kalsbeek College)
Kalsbeek en Minkema gaan voortaan samen met de bus Ondernemend
Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Veroordeling voor jongen uit De Meern, die eigen moeder neerstak met mes Nieuws
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Hulpdienst van WIL in je buurt, mensen samen brengen Gemeente
Afbeelding
Utrecht legaliseert thuiswerken voor sekswerkers Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws