Afbeelding

Speel de sterren van de hemel of duik onder in een adembenemend boek naschoolse activiteiten Brede School Het Zand en De Klimroos

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Het nieuwe naschoolse wijkaanbod wordt georganiseerd in samenwerking met wijkorganisaties en gaat vanaf 4 februari van start voor alle kinderen uit Het Zand, Parkwijk én de omringende wijken. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten voor de leeftijden 4 t/m 12 jaar om aan mee toe doen!

Zit jij in groep 4/5 of groep 6/7? Ben jij gek op lezen? Vind je het leuk om te praten over boeken en verhalen? Wil je nieuwe boeken ontdekken? Ga dan samen met de bibliotheek op Leesavontuur op de dinsdagen vanaf 7 februari in Buurtcentrum bij de Buren. Verzin jij liever verhalen en personages en wil je samen theater maken? Geef je dan op voor de Theaterspeelplaats voor kinderen van 4-7 jaar of voor die van 8-12 jaar op de dinsdag vanaf 7 februari in het speellokaal van obs Het Zand. Zit jij graag met je handen in de aarde en wil je allerlei natuuractiviteiten beleven geef je dan op voor de Tuinbikkels die dinsdag 28 maart start voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Dan krijg je op Buurttuin Johanniterveld een tuinbak om je eigen groenten te laten groeien.

Bij Kidsdance ga je lekker dansen op muziek en gedurende 5 weken kan er voor 5 euro kennis gemaakt worden met een aantal sporten. Bij Aikido, Japanse krijgskunst, leer je verdedigen zonder te vechten, bij Kendo leer je het zwaardvechten en bij KungFu leer je verschillend stoot- en traptechnieken.

Van al deze activiteiten is de verdere informatie en wijze van aanmelding te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/ Neem een kijkje en schrijf je!

De activiteiten vinden plaats onder de paraplu van Brede School Het Zand en De Klimroos en zijn in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties tot stand gekomen.

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk. Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl of info@bredeschooldeklimroos.nl

Afbeelding
Buitenplaats Doornburgh presenteert nieuwe concertreeks STEK Vrije tijd
Afbeelding
Weekmarkt Breukelen deelt uit aan de klanten Ondernemend
Afbeelding
Na 55 jaar stopt kapster Fieke de Jong in Breukelen Ondernemend
Afbeelding
Tickets voor De Buurtcamping Utrecht 2023 zijn nu te koop! Lezersnieuws
Afbeelding
Bloedneuzen en tanden door de lip bij het ouderkindcafe in Dorpshuis Harmelen Vrije tijd
Afbeelding
Mobiliteits- en Verkeersveiligheidsplan De Ronde Venen Meer ruimte en aandacht voor fietser en OV Nieuws
Afbeelding
Feestelijke start publiciteitscampagne dagactiviteitencentra AxionContinu Ondernemend
Afbeelding
Ondernemers Stichtse Vecht zijn bezorgd over invoeren betaald parkeren Nieuws
Afbeelding
Grote veiligheidsoefening in stationsgebied Utrecht Nieuws
Afbeelding
Hockeymeiden van team MO12-3 Fletiomare kampioen Sport
Afbeelding
Provincie vervangt duiker onder de Meerndijk (N228) in De Meern Gemeente
Afbeelding
Start inspraak ontwerp-peilbesluit en projectplan Kockengen, ook nieuwe Stuw met vispassage Nieuws
Afbeelding
Nieuwe woonwijk Het Oosterland aan de rand van Mijdrecht stap dichterbij Ondernemend
Afbeelding
Stichting Vrienden van De Roef bestaat 10 jaar Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws