Afbeelding

Speel de sterren van de hemel of duik onder in een adembenemend boek naschoolse activiteiten Brede School Het Zand en De Klimroos

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Het nieuwe naschoolse wijkaanbod wordt georganiseerd in samenwerking met wijkorganisaties en gaat vanaf 4 februari van start voor alle kinderen uit Het Zand, Parkwijk én de omringende wijken. Met sportieve en uitdagende naschoolse activiteiten voor de leeftijden 4 t/m 12 jaar om aan mee toe doen!

Zit jij in groep 4/5 of groep 6/7? Ben jij gek op lezen? Vind je het leuk om te praten over boeken en verhalen? Wil je nieuwe boeken ontdekken? Ga dan samen met de bibliotheek op Leesavontuur op de dinsdagen vanaf 7 februari in Buurtcentrum bij de Buren. Verzin jij liever verhalen en personages en wil je samen theater maken? Geef je dan op voor de Theaterspeelplaats voor kinderen van 4-7 jaar of voor die van 8-12 jaar op de dinsdag vanaf 7 februari in het speellokaal van obs Het Zand. Zit jij graag met je handen in de aarde en wil je allerlei natuuractiviteiten beleven geef je dan op voor de Tuinbikkels die dinsdag 28 maart start voor kinderen uit groep 5 t/m 8. Dan krijg je op Buurttuin Johanniterveld een tuinbak om je eigen groenten te laten groeien.

Bij Kidsdance ga je lekker dansen op muziek en gedurende 5 weken kan er voor 5 euro kennis gemaakt worden met een aantal sporten. Bij Aikido, Japanse krijgskunst, leer je verdedigen zonder te vechten, bij Kendo leer je het zwaardvechten en bij KungFu leer je verschillend stoot- en traptechnieken.

Van al deze activiteiten is de verdere informatie en wijze van aanmelding te vinden op: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/ Neem een kijkje en schrijf je!

De activiteiten vinden plaats onder de paraplu van Brede School Het Zand en De Klimroos en zijn in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties tot stand gekomen.

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk. Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl of info@bredeschooldeklimroos.nl

Afbeelding
Gemeente wil dat Demmerikse brug een beweegbare brug blijft Nieuws
Afbeelding
Vleuten en De Meern helemaal opgeschoond! Nieuws
Afbeelding
Vechtstreek-in-Beweging Loop rond de Maarsseveense Plassen Sport
Afbeelding
Sporsordag voor Het Longfonds bij Anytime Fitness Maarssen Ondernemend
Afbeelding
Prachtige blauwborst is weer terug in de Groene Jonker, reis van 3000 kilometer Lezersnieuws
Afbeelding
Fletiomare D30-1 zoekt nieuwe speelsters voor hockeyteam Sport
Afbeelding
Denk mee over het ontwerp Berlijnplein Nieuws
Afbeelding
Prezo-Keurmerk voor Johannes Hospitium Vleuten Ondernemend
Afbeelding
Successen voor OKV Turnsters Sport
Afbeelding
Minister Kuipers op werkbezoek in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde Nieuws
Afbeelding
Jesus Christ Superstar in Harmelen Vrije tijd
Afbeelding
Een fietsenrek bij u voor de deur in Utrecht Gemeente
Afbeelding
Rondleiding buitenplaatsen in historisch Maarssen Vrije tijd
Afbeelding
Opschoomdag in Harmelen Nieuws