Afbeelding

Hatice brengt de Turkse keuken naar Resto VanHarte in Leidsche Rijn om kennis te maken met de Turkse keuken én met buurtgenoten

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Op vrijdag 2 juni organiseert Resto VanHarte een gezellig buurtdiner waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten bij een Turkse maaltijd. De locatie is buurtcentrum Bij de Buren op Eerste Oosterparklaan 76 in Leidsche Rijn. Speciaal voor deze gelegenheid werkt Resto VanHarte samen met Hatice Bayer.  die samen met het VanHarteteam heerlijke traditionele gerechten op tafel tovert. Een smaakvolle soep vooraf, een feestelijk hoofdgerecht, een heerlijk dessert, wie weet wat extra hapjes daaromheen. Uiteraard halal, en vegetarisch of vegan eten kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Turkse Keuken

Het is een mooie gelegenheid om de Turkse keuken te leren kennen. Een zeer gevarieerde, gezonde en heel smaakvolle manier van koken. Resto VanHarte staat voor verbinding in de wijk en organiseert daarom graag een moment om samen met bekenden en onbekenden in de wijk aan tafel te gaan. Iedereen die het gezellig vindt om samen te eten is welkom. Hatice Bayer. , gastkok bij Resto VanHarte: “Ik vind het erg leuk om de gasten van Resto VanHarte te verrassen en te verwennen met gerechten uit de Turkse Keuken. We hebben vaker samengewerkt en het is een plezier om met het team samen te werken, en te zien hoe gasten genieten van het eten en de gezelligheid samen aan tafel!”

Vaste chefkok Aziz al Sahli: “Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. We besteden graag aandacht aan bijzondere momenten uit allerlei tradities en religies. En aan verschillende smaken van overal in de wereld. Dat maakt de diners bij Resto VanHarte ook zo leuk; buurtgenoten van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen ontmoeten elkaar aan de eettafel. Je wereld wordt er rijker door! Waarom zouden we bijzondere diners alleen op speciale momenten organiseren? Laten we elke gelegenheid aangrijpen om elkaar te ontmoeten en lekker te eten, dat is sowieso al een feestje!”

Iedereen is welkom

Inloop is vanaf 17.30, het diner is van 18 tot ca 20.00 uur. Reserveren is wel echt nodig; dat kan via www.restovanharte.nl/kom-eten of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Kosten zijn 7 euro en met u-pas 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar halve prijs. Het is altijd mogelijk om te reserveren voor een halal of vegetarisch diner en het team houdt waar mogelijk rekening met andere dieetwensen. Locatie is Eerste Oosterparklaan 76.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Iedereen kan zich op een bepaald moment eenzaam voelen. Dan is het fijn om een plek in de buurt te hebben waar je nieuwe mensen kan ontmoeten. Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor 5 of 7 euro, kinderen tot 12 jaar de helft korting. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin Lezersnieuws
Afbeelding
600.000 euro voor groene, gezonde en klimaatbestendige initiatieven Ondernemend
Afbeelding
600.000 euro voor groene, gezonde en klimaatbestendige initiatieven Nieuws
Afbeelding
Buurtagenda's een succes, ook in Terwijde Nieuws
Vrijwilligers van JEF en de brandweer in Brazzerie Abrona
Helden in het zonnetje gezet, vrijwilligers en brandweermensen Vleuten en De Meern Lezersnieuws