Afbeelding

GGD Utrecht Kleine testlocaties in de plaats van mobiele testbussen

Nieuws

REGIO > Met temperaturen onder en rond het vriespunt kunnen de mobiele testbussen van de GGD Utrecht voor corona  niet rijden. 

Dit betekent dat de bussen, die ook staan bij het gemeentekantoor in Maarssen, de aankomende weken vervangen gaan worden door (tijdelijke) kleinere locaties in bijvoorbeeld sporthallen of kleedkamers van sportaccommodaties. het is nog niet bekend waar dat in Stichtse Vecht eventueel zal zijn. In deze wekelijks update en via de social media kanalen van GGDrU houden we de inwoners van de regio Utrecht hiervan op de hoogte.

Manager testen van GGDrU Niek van der Vechte “door de voorspelde kou hebben we besloten niet uit te rijden met de mobiele bussen. Het is belangrijk dat het testbuisje en het stokje na de test op kamertemperatuur bewaard blijven in de bus en dat kunnen we dinsdag en woensdag niet garanderen. Daarnaast willen we de inwoners niet in de kou laten wachten en ook voor onze medewerkers is het niet prettig werken”.

Inwoners die getest willen worden kunnen met en zonder afspraak terecht op de grote vaste testlocaties: Amersfoort,, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal. Op afspraak zijn de kleine vaste locaties Leerdam, Leidsche Rijn, Leusden, Kanaleneiland, Overvecht, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Woudenberg geopend. 

Heeft u vandaag of morgen een testafspraak staan op een van de mobiele testbuslocaties? Dan wordt u gebeld door de GGDrU om deze afspraak te verzetten. Het is natuurlijk mogelijk dat een van onze medewerkers u niet kan bereiken. Excuses als u voor niets op de locatie komt. 

Alle testlocaties zijn tijdens de feestdagen op de reguliere tijden geopend van 9.00 – 17.00 uur. Op de grote vaste locaties Amersfoort, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal is op 25 en 26 december en 1 januari vrije inloop tussen 10.00 en 14.00 uur. Op 25 en 31 december en 1 januari worden de testbussen niet ingezet. Inwoners die een coronatest willen kunnen een afspraak maken voor een van de vaste locaties of vrij inlopen op de vaste locaties Amersfoort, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal tussen 10.00 en 14.00 uur.


Afbeelding
Gemeente wil dat Demmerikse brug een beweegbare brug blijft Nieuws
Afbeelding
Vleuten en De Meern helemaal opgeschoond! Nieuws
Afbeelding
Vechtstreek-in-Beweging Loop rond de Maarsseveense Plassen Sport
Afbeelding
Sponsordag voor Het Longfonds bij Anytime Fitness Maarssen Ondernemend
Afbeelding
Prachtige blauwborst is weer terug in de Groene Jonker, reis van 3000 kilometer Lezersnieuws
Afbeelding
Fletiomare D30-1 zoekt nieuwe speelsters voor hockeyteam Sport
Afbeelding
Denk mee over het ontwerp Berlijnplein Nieuws
Afbeelding
Prezo-Keurmerk voor Johannes Hospitium Vleuten Ondernemend
Afbeelding
Successen voor OKV Turnsters Sport
Afbeelding
Minister Kuipers op werkbezoek in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde Ondernemend
Afbeelding
Minister Kuipers op werkbezoek in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde Nieuws
Afbeelding
Jesus Christ Superstar in Harmelen Vrije tijd
Afbeelding
Een fietsenrek bij u voor de deur in Utrecht Gemeente
Afbeelding
Rondleiding buitenplaatsen in historisch Maarssen Vrije tijd