Afbeelding

GGD Utrecht Kleine testlocaties in de plaats van mobiele testbussen

Nieuws

REGIO > Met temperaturen onder en rond het vriespunt kunnen de mobiele testbussen van de GGD Utrecht voor corona  niet rijden. 

Dit betekent dat de bussen, die ook staan bij het gemeentekantoor in Maarssen, de aankomende weken vervangen gaan worden door (tijdelijke) kleinere locaties in bijvoorbeeld sporthallen of kleedkamers van sportaccommodaties. het is nog niet bekend waar dat in Stichtse Vecht eventueel zal zijn. In deze wekelijks update en via de social media kanalen van GGDrU houden we de inwoners van de regio Utrecht hiervan op de hoogte.

Manager testen van GGDrU Niek van der Vechte “door de voorspelde kou hebben we besloten niet uit te rijden met de mobiele bussen. Het is belangrijk dat het testbuisje en het stokje na de test op kamertemperatuur bewaard blijven in de bus en dat kunnen we dinsdag en woensdag niet garanderen. Daarnaast willen we de inwoners niet in de kou laten wachten en ook voor onze medewerkers is het niet prettig werken”.

Inwoners die getest willen worden kunnen met en zonder afspraak terecht op de grote vaste testlocaties: Amersfoort,, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal. Op afspraak zijn de kleine vaste locaties Leerdam, Leidsche Rijn, Leusden, Kanaleneiland, Overvecht, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Woudenberg geopend. 

Heeft u vandaag of morgen een testafspraak staan op een van de mobiele testbuslocaties? Dan wordt u gebeld door de GGDrU om deze afspraak te verzetten. Het is natuurlijk mogelijk dat een van onze medewerkers u niet kan bereiken. Excuses als u voor niets op de locatie komt. 

Alle testlocaties zijn tijdens de feestdagen op de reguliere tijden geopend van 9.00 – 17.00 uur. Op de grote vaste locaties Amersfoort, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal is op 25 en 26 december en 1 januari vrije inloop tussen 10.00 en 14.00 uur. Op 25 en 31 december en 1 januari worden de testbussen niet ingezet. Inwoners die een coronatest willen kunnen een afspraak maken voor een van de vaste locaties of vrij inlopen op de vaste locaties Amersfoort, XL Paviljoen Utrecht en Veenendaal tussen 10.00 en 14.00 uur.


Afbeelding
Gijs Wilbrink en Thijs Lijster te gast bij Bazarow Live in Bibliotheek Neude Vrije tijd
Afbeelding
bospercelen dunnen in het Maximapark Vrije tijd
Afbeelding
Minder piekeren, het kan met cursus Minder Piekeren van U-Centraal. Gemeente
Afbeelding
Zing mee in het Stadhuiskoor Vrije tijd
Afbeelding
Interesse in Repair Café Vleuten-De Meern? Inloop 19/2 Lezersnieuws
Afbeelding
Spannende clubkampioenschappen SHV Woerden Sport
Afbeelding
Allround Karateka Lisa Wu mikt op dubbele titel op EK Sport
Afbeelding
Stedin bouwt in 2023 nog sneller als antwoord op de toenemende energievraag, juist in regio Utrecht Nieuws
Afbeelding
HEMA Bisonspoor gaat op de schop Ondernemend
Afbeelding
IVNLezing Invasieve Exoten, er komen er steeds meer Vrije tijd
Afbeelding
Opera op Slot Zuylen 18, 19 en 26 februari Vrije tijd
Afbeelding
Gratis naschoolse Leesclub in Parkwijk start dinsdag 7 februari Lezersnieuws
Afbeelding
Stichting ALS Nederland organiseert tweede ALS Sunrise Walk en acteur Loek Peters loopt mee Lezersnieuws
Afbeelding
Trammelant in De Schalml Lezersnieuws