Afbeelding
Marc van Baasbank

Pubquiz Règâhs in Vleuten brengt 3.649 euro op voor onderzoek naar kanker

Nieuws

VLEUTEN > Op vrijdag 2 december vond de allereerste Pubquiz van De Klimmende Règâhs in Vleuten-De Meern plaats. Na eerdere succesvolle evenementen in Den Haag, Delft en Pijnacker-Nootdorp en omgeving, werd in Eetcafé Vallen maar liefst € 3.649 voor onderzoek naar kanker opgehaald. Het werd een mooie avond met een prachtig bedrag voor het goede doel. DKR zet zich namelijk in voor Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen.

De Pubquiz werd gehouden in Eetcafé Vallen in Vleuten-De Meern en was tot aan de nok toe gevuld was met enthousiaste deelnemers. Maar liefst 134 deelnemers hadden zich in teams van vier tot zes personen ingeschreven. Er werd gestreden om de felbegeerde DKR-Pubquiz bokaal en uiteraard om de eeuwige roem.

In acht ronden werd de kennis van de deelnemers getest. De organisatie hiervan was in handen van Upbeatles, die ludieke vragen stelde met ondersteuning van video, muziek en afbeeldingen. Waar iedereen aangaf voor de gezelligheid mee te doen, was de spanning soms te snijden. Er werd luid gejuicht als een goed antwoord werd bevestigd of hoorbaar teleurgesteld gereageerd, als dat juist niet het geval was. De entourage van Eetcafé Vallen leende zich uitstekend voor de pubquiz, waar iedereen op prima wijze van een natje en een droogje werd voorzien. Ook een deel van die opbrengst werd geschonken aan het goede doel.

Team op Fietse

Toen de punten werden geteld was Team op Fietse de trotse winnaar. Na afloop was er nog een loterij, waarvoor op de avond zelf nog meer dan 1000 loten waren verkocht. Vele bedrijven hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld, waar de gelukkigen zichtbaar blij weer mee naar huis gingen. De opbrengst van de loterij ging volledig naar de goede doelen.

Met het bedrag van € 3.649 dat werd opgehaald, de gezellige avond en de vele enthousiaste reacties van de deelnemers, kan het bijna niet anders dat de van oorsprong Haagse vereniging nog een keer terugkeren in Vleuten-De Meern.

De Klimmende Règâhs zetten zich al jaren in voor Alpe d’HuZes, door te fietsen en te wandelen en activiteiten te organiseren. In 2023 doen De Klimmende Règâhs opnieuw mee aan Alpe d’HuZes. Daarnaast fietsen een aantal Règâhs eind maart in drie dagen 638 kilometer vanuit Denemarken naar Den Haag en eind mei in een week tijd ruim 1000 kilometer vanuit het Franse Lourdes naar de Alpe d’Huez. Ze hopen in 2023 in totaal meer dan een ton op te halen voor de goede doelen.

Spinningmarathon

De eerstvolgende activiteit van De Klimmende Règâhs is de inmiddels befaamde en spectaculaire spinningmarathon. Die wordt samen met Sportcentrum De Viergang op 7 januari 2023 in Pijnacker georganiseerd. Inschrijven voor dit altijd drukbezochte evenement kan via de website dkronline.nl.

Afbeelding
La Vuelta Holanda op alle fronten succesvol Nieuws
Afbeelding
KUNSTaandenRIJN organiseert de ThuisKUNSTroute 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
De liefde hangt in de lucht bij Kasteel de Haar Ondernemend
Afbeelding
Rekenkamer Utrecht : Nog geen groei zichtbaar in het aandeel Middenhuur Nieuws
Afbeelding
Comité Vleuten/De Meern organiseert het Seniorencarnaval Lezersnieuws
Afbeelding
Worstelaars Marcel en Tyrone Sterkenburg willen gouden plak bij Olympische Spelen Sport
Afbeelding
Mobiliteit van de toekomst in Merwede Nieuws
Afbeelding
ParkPodium Breukelen zoekt artiesten: wie durft? Vrije tijd
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht Abrona Veldhof in De Meern Lezersnieuws
Afbeelding
Schonere lucht en minder bezorgbusjes dankzij slimme pakketpunten in de buurt Nieuws
Afbeelding
Openbare repetitie Shantykoor De Vechtse Parlevinkers in Paviljoen De Wilgenplas Vrije tijd
Afbeelding
Juliette Klijn (12) uit De Meern in Robin Hood de musical Lezersnieuws
Afbeelding
Gratis cursus Welkom in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern: Hier zijn we weer! Ben jij er ook bij? Volg één les of volg alle vijf lessen,.. Lezersnieuws
Afbeelding
Nieuwe zanggroep voor gevorderden Buurtcentrum Hoge Weide Vrije tijd