Afbeelding
Marc van Baasbank

Pubquiz Règâhs in Vleuten brengt 3.649 euro op voor onderzoek naar kanker

Nieuws

VLEUTEN > Op vrijdag 2 december vond de allereerste Pubquiz van De Klimmende Règâhs in Vleuten-De Meern plaats. Na eerdere succesvolle evenementen in Den Haag, Delft en Pijnacker-Nootdorp en omgeving, werd in Eetcafé Vallen maar liefst € 3.649 voor onderzoek naar kanker opgehaald. Het werd een mooie avond met een prachtig bedrag voor het goede doel. DKR zet zich namelijk in voor Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen.

De Pubquiz werd gehouden in Eetcafé Vallen in Vleuten-De Meern en was tot aan de nok toe gevuld was met enthousiaste deelnemers. Maar liefst 134 deelnemers hadden zich in teams van vier tot zes personen ingeschreven. Er werd gestreden om de felbegeerde DKR-Pubquiz bokaal en uiteraard om de eeuwige roem.

In acht ronden werd de kennis van de deelnemers getest. De organisatie hiervan was in handen van Upbeatles, die ludieke vragen stelde met ondersteuning van video, muziek en afbeeldingen. Waar iedereen aangaf voor de gezelligheid mee te doen, was de spanning soms te snijden. Er werd luid gejuicht als een goed antwoord werd bevestigd of hoorbaar teleurgesteld gereageerd, als dat juist niet het geval was. De entourage van Eetcafé Vallen leende zich uitstekend voor de pubquiz, waar iedereen op prima wijze van een natje en een droogje werd voorzien. Ook een deel van die opbrengst werd geschonken aan het goede doel.

Team op Fietse

Toen de punten werden geteld was Team op Fietse de trotse winnaar. Na afloop was er nog een loterij, waarvoor op de avond zelf nog meer dan 1000 loten waren verkocht. Vele bedrijven hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld, waar de gelukkigen zichtbaar blij weer mee naar huis gingen. De opbrengst van de loterij ging volledig naar de goede doelen.

Met het bedrag van € 3.649 dat werd opgehaald, de gezellige avond en de vele enthousiaste reacties van de deelnemers, kan het bijna niet anders dat de van oorsprong Haagse vereniging nog een keer terugkeren in Vleuten-De Meern.

De Klimmende Règâhs zetten zich al jaren in voor Alpe d’HuZes, door te fietsen en te wandelen en activiteiten te organiseren. In 2023 doen De Klimmende Règâhs opnieuw mee aan Alpe d’HuZes. Daarnaast fietsen een aantal Règâhs eind maart in drie dagen 638 kilometer vanuit Denemarken naar Den Haag en eind mei in een week tijd ruim 1000 kilometer vanuit het Franse Lourdes naar de Alpe d’Huez. Ze hopen in 2023 in totaal meer dan een ton op te halen voor de goede doelen.

Spinningmarathon

De eerstvolgende activiteit van De Klimmende Règâhs is de inmiddels befaamde en spectaculaire spinningmarathon. Die wordt samen met Sportcentrum De Viergang op 7 januari 2023 in Pijnacker georganiseerd. Inschrijven voor dit altijd drukbezochte evenement kan via de website dkronline.nl.

Afbeelding
Eerste Zonnewereld Leest Week groot succes Lezersnieuws
Afbeelding
Regio Utrecht is Europa's meest competitieve regio Nieuws
Afbeelding
Dikke voldoende voor het OV in regio Utrecht; tram scoort zelfs 8 Nieuws
Afbeelding
“Wie heeft nog ZUILEN in z'n paspoort staan?" Lezersnieuws
Afbeelding
Duik samen met Sven Ratzke in de mooiste muziek van de afgelopen eeuw, Venus & Mars komt naar Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Fletio teams strijden voor het kampioenschap! Sport
Afbeelding
Nieuwe gespreksronde tussen verkenner en politieke partijen Provinciale Staten Nieuws
Afbeelding
Jeugdtoernooi volleybalvereniging Limes groot succes Sport
Afbeelding
Eerste nieuwbouwlocatie voor wooncoöperatie in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
41e Hellas ZomerAvondCup Sport
Afbeelding
Dames A-junioren HV Leidsche Rijn overtuigend kampioen in de zaal. Sport
Afbeelding
Zaterdag 1 april postzegelbeurs in de Schalm Vrije tijd
Afbeelding
Betere kwaliteit van leven door advies op maat door Artrose Instituut Nederland Ondernemend
Afbeelding
Ondertekening Actualisatie Pact van Ruigenhoek 2022 - 2026 Nieuws