Afbeelding

Eetadressen gezocht: nodig vluchtelingen uit de Utrechtse noodopvang uit voor een etentje

Nieuws

UTRECHT > In de Star Lodge (Utrechtseweg) en in het t Goylaan in Utrecht worden vluchtelingen uit allerlei landen opgevangen. Om hen een zorgeloze avond te bieden en in een huiselijke sfeer mensen te ontmoeten, organiseert Eet Mee: Come & Eat. Nu er veel nieuwe bewoners zijn, zoeken we extra eetadressen die vluchtelingen bij hen thuis ontvangen voor een gezellig etentje. Er wordt via de website een match gemaakt tussen jou en een gezin, een stel, een alleenstaande of een andere combinatie. Je kunt via de website aangeven wat het beste past bij jouw situatie. Je kunt afspreken of jij kookt, of de ander, of dat jullie samen koken. Het gaat eigenlijk meer om de ontmoeting en de ander een zorgeloze avond te bezorgen in een huiselijke sfeer.

In de afgelopen maanden zijn honderden matches gemaakt maar voor de maand december hebben we nog eetadressen nodig. Soms blijft het bij een etentje, vaak ook komen er langer durende contacten uit voort. De etentjes zijn waardevol voor deelnemers: eetadressen vinden het fijn om van betekenis te kunnen zijn en gasten zijn blij met deze kans op sociale contacten en om te zien hoe mensen hier leven.

Wij jij ook eetadres zijn? Eet Mee maakt graag een match voor je. Daarbij wordt rekening gehouden met je wensen en mogelijkheden. Aanmelden kan via https://www.eetmee.nl/hoe-het-werkt/come-and-eat/  of t 030-2213498.

Eet Mee is een platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, van een goed gesprek houden en het leuk vinden om samen te eten in een huiselijke sfeer. Tijdens een Eet Mee etentje loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, gezinnen: van student tot pensionado, hier opgegroeid of net nieuw in Nederland.

Afbeelding
La Vuelta Holanda op alle fronten succesvol Nieuws
Afbeelding
KUNSTaandenRIJN organiseert de ThuisKUNSTroute 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
De liefde hangt in de lucht bij Kasteel de Haar Ondernemend
Afbeelding
Rekenkamer Utrecht : Nog geen groei zichtbaar in het aandeel Middenhuur Nieuws
Afbeelding
Comité Vleuten/De Meern organiseert het Seniorencarnaval Lezersnieuws
Afbeelding
Worstelaars Marcel en Tyrone Sterkenburg willen gouden plak bij Olympische Spelen Sport
Afbeelding
Mobiliteit van de toekomst in Merwede Nieuws
Afbeelding
ParkPodium Breukelen zoekt artiesten: wie durft? Vrije tijd
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht Abrona Veldhof in De Meern Lezersnieuws
Afbeelding
Schonere lucht en minder bezorgbusjes dankzij slimme pakketpunten in de buurt Nieuws
Afbeelding
Openbare repetitie Shantykoor De Vechtse Parlevinkers in Paviljoen De Wilgenplas Vrije tijd
Afbeelding
Juliette Klijn (12) uit De Meern in Robin Hood de musical Lezersnieuws
Afbeelding
Gratis cursus Welkom in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern: Hier zijn we weer! Ben jij er ook bij? Volg één les of volg alle vijf lessen,.. Lezersnieuws
Afbeelding
Nieuwe zanggroep voor gevorderden Buurtcentrum Hoge Weide Vrije tijd