Afbeelding

Leidsche Rijn Centrum verrast St. Antonius Ziekenhuis, Voedselbank en Speelgoedbank met Rijntje doeboeken en knuffels

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Knuffelmascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum maakt vlak voor de feestdagen zoveel mogelijk kinderen blij met het Rijntje Winter Doeboek. Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden dat Rijntje hoogstpersoonlijk een bezoek brengt op de kinderafdeling van het St. Antonius Ziekenhuis en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn. Dit keer ging Rijntje ook langs bij Speelgoedbank De Meern.

Het Rijntje Winter Doeboek werd dit jaar voor de derde keer uitgebracht voor kinderen die lid zijn van Rijntje Club en bezoekers van Leidsche Rijn Centrum.

Jolanda Borst, voorzitter Stichting Speelgoedbank De Meern: “Het krijgen van een Sinterklaas- of kerstcadeautje is voor veel kinderen geen vanzelfsprekendheid. Wij helpen deze kinderen uit gezinnen die minder breed hebben om het leven een klein beetje leuker te maken. We zijn dan ook erg blij met de donatie van Rijntje namens Leidsche Rijn Centrum. Een ontzettend mooi gebaar.”

Edith Klijn, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Elk jaar kijken we uit naar het bezoek van Rijntje. Zodra Rijntje binnenloopt verschijnt er een grote glimlach op de gezichten van zowel de kinderen als volwassenen op onze afdeling. Van mij mag Rijntje vaker langskomen!”

Sabiet Balwant-Gir, coördinator Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “Fijn dat Rijntje ook dit jaar weer aan ons denkt. Wij zijn er voor mensen die het financieel zwaar hebben en dat zijn er helaas veel. Niet alleen de kinderen zijn blij met de Rijntje doeboeken, maar ook de vrijwilligers vinden het superleuk om weer een dikke knuffel van Rijntje te krijgen.”

Over Rijntje
Rijntje is de mascotte van Leidsche Rijn Centrum. In het winkelgebied staat het Rijntje beeld. Ook heeft Rijntje een eigen speelparadijs en een eigen kinderclub voor kinderen van 0-11 jaar.

Meer weten over Rijntje Club? Kijk op www.rijntjeclub.nl voor meer informatie. Ook kun je regelmatig de avonturen van Rijntje volgen op de Facebook en Instagram pagina @leidscherijncentrum

Afbeelding
La Vuelta Holanda op alle fronten succesvol Nieuws
Afbeelding
KUNSTaandenRIJN organiseert de ThuisKUNSTroute 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
De liefde hangt in de lucht bij Kasteel de Haar Ondernemend
Afbeelding
Rekenkamer Utrecht : Nog geen groei zichtbaar in het aandeel Middenhuur Nieuws
Afbeelding
Comité Vleuten/De Meern organiseert het Seniorencarnaval Lezersnieuws
Afbeelding
Worstelaars Marcel en Tyrone Sterkenburg willen gouden plak bij Olympische Spelen Sport
Afbeelding
Mobiliteit van de toekomst in Merwede Nieuws
Afbeelding
ParkPodium Breukelen zoekt artiesten: wie durft? Vrije tijd
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht Abrona Veldhof in De Meern Lezersnieuws
Afbeelding
Schonere lucht en minder bezorgbusjes dankzij slimme pakketpunten in de buurt Nieuws
Afbeelding
Openbare repetitie Shantykoor De Vechtse Parlevinkers in Paviljoen De Wilgenplas Vrije tijd
Afbeelding
Juliette Klijn (12) uit De Meern in Robin Hood de musical Lezersnieuws
Afbeelding
Gratis cursus Welkom in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern: Hier zijn we weer! Ben jij er ook bij? Volg één les of volg alle vijf lessen,.. Lezersnieuws
Afbeelding
Nieuwe zanggroep voor gevorderden Buurtcentrum Hoge Weide Vrije tijd