Afbeelding

Leidsche Rijn Centrum verrast St. Antonius Ziekenhuis, Voedselbank en Speelgoedbank met Rijntje doeboeken en knuffels

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Knuffelmascotte Rijntje van Leidsche Rijn Centrum maakt vlak voor de feestdagen zoveel mogelijk kinderen blij met het Rijntje Winter Doeboek. Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden dat Rijntje hoogstpersoonlijk een bezoek brengt op de kinderafdeling van het St. Antonius Ziekenhuis en bij Stichting Voedselbank Leidsche Rijn. Dit keer ging Rijntje ook langs bij Speelgoedbank De Meern.

Het Rijntje Winter Doeboek werd dit jaar voor de derde keer uitgebracht voor kinderen die lid zijn van Rijntje Club en bezoekers van Leidsche Rijn Centrum.

Jolanda Borst, voorzitter Stichting Speelgoedbank De Meern: “Het krijgen van een Sinterklaas- of kerstcadeautje is voor veel kinderen geen vanzelfsprekendheid. Wij helpen deze kinderen uit gezinnen die minder breed hebben om het leven een klein beetje leuker te maken. We zijn dan ook erg blij met de donatie van Rijntje namens Leidsche Rijn Centrum. Een ontzettend mooi gebaar.”

Edith Klijn, kinderverpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis: “Elk jaar kijken we uit naar het bezoek van Rijntje. Zodra Rijntje binnenloopt verschijnt er een grote glimlach op de gezichten van zowel de kinderen als volwassenen op onze afdeling. Van mij mag Rijntje vaker langskomen!”

Sabiet Balwant-Gir, coördinator Stichting Voedselbank Leidsche Rijn: “Fijn dat Rijntje ook dit jaar weer aan ons denkt. Wij zijn er voor mensen die het financieel zwaar hebben en dat zijn er helaas veel. Niet alleen de kinderen zijn blij met de Rijntje doeboeken, maar ook de vrijwilligers vinden het superleuk om weer een dikke knuffel van Rijntje te krijgen.”

Over Rijntje
Rijntje is de mascotte van Leidsche Rijn Centrum. In het winkelgebied staat het Rijntje beeld. Ook heeft Rijntje een eigen speelparadijs en een eigen kinderclub voor kinderen van 0-11 jaar.

Meer weten over Rijntje Club? Kijk op www.rijntjeclub.nl voor meer informatie. Ook kun je regelmatig de avonturen van Rijntje volgen op de Facebook en Instagram pagina @leidscherijncentrum

Afbeelding
Provincie Utrecht lanceert tool voor aanleg duurzame daken Nieuws
Afbeelding
Muziekfeestje ´Op Reis´ met Marcel en Lydia Zimmer Vrije tijd
Afbeelding
Mentale gezondheid jongvolwassenen regio Utrecht nog steeds onder druk Nieuws
Afbeelding
Utrecht stelt locatieprofielen op voor evenementen. Waar kan er nog een evenement? Nieuws
Afbeelding
Sesar toneel speelt '39 steps' Vrije tijd
Afbeelding
Groot succes voor Jesus Christ Superstar uitvoering Lezersnieuws
Afbeelding
Eerste Zonnewereld Leest Week groot succes Lezersnieuws
Afbeelding
Regio Utrecht is Europa's meest competitieve regio Nieuws
Afbeelding
Dikke voldoende voor het OV in regio Utrecht; tram scoort zelfs 8 Nieuws
Afbeelding
“Wie heeft nog ZUILEN in z'n paspoort staan?" Lezersnieuws
Afbeelding
Duik samen met Sven Ratzke in de mooiste muziek van de afgelopen eeuw, Venus & Mars komt naar Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Fletio teams strijden voor het kampioenschap! Sport
Afbeelding
Nieuwe gespreksronde tussen verkenner en politieke partijen Provinciale Staten Nieuws
Afbeelding
Jeugdtoernooi volleybalvereniging Limes groot succes Sport