Hanneke en dochters Marit en Merle hebben plezier in het afvalrapen tijdens Vleuten-De Meern Schoon! (foto Corin Verhoef).
Hanneke en dochters Marit en Merle hebben plezier in het afvalrapen tijdens Vleuten-De Meern Schoon! (foto Corin Verhoef).

Vleuten en De Meern helemaal opgeschoond!

Nieuws

VLEUTEN-DE MEERN > Afgelopen zaterdag hebben rond de 50.000 Nederlanders actief meegedaan aan de Landelijke Opschoondag 2023. Ook in Vleuten en De Meern is aan deze opschoondag groots gehoor gegeven. Met bijna 200 enthousiaste deelnemers - waaronder veel gezinnen met kinderen - kijken we terug op een zeer geslaagde editie van ‘Vleuten De Meern Schoon!’. Met veel plezier ‘Plandelden’ jong en oud er met knijper en afvalzak op los. Zo hebben we een waardevolle bijdrage geleverd aan het schoonhouden van de woonwijken, een beter milieu èn de bewustwording bij andere buurtbewoners vergroot. Want behalve dat er rijkelijk met complimenten is gestrooid richting deelnemers, hebben we ook vast veel groene zaadjes geplant. Dankzij het enthousiasme van de deelnemers en onze partners (PLUS Stefan Blom, Raadhuis Vleuten, Welwonend Makelaardij, Bakkerij Akkermans, Jan Bos Groentehandel, Zomers, Lambiek Frituur, Jan Oskam Fruit, SmilingFirst en Gemeente Utrecht) en het lekkere weer was het een geweldige ochtend. Zo bleven veel deelnemers gezellig hangen bij de afsluitende loterij met leuke prijzen. Kortom, deze editie van ‘Vleuten-De Meern Schoon!’ was zowel in Vleuten als De Meern wederom een groot succes. Ons streven blijft dat onze opschoonacties op termijn niet meer nodig zijn, maar tot die tijd blijven we acties organiseren. Hou de website www.vleutendemeernschoon.nl in de gaten. Daarin kondigen we de najaarseditie binnenkort aan.

Afbeelding
Timmerarends neemt de leiding na spectaculaire polsstokverspringwedstrijd in Kockengen Sport
Afbeelding
Kangoeroesgroep gestart bij korfbalvereniging Fiducia Sport
Afbeelding
Speurtocht naar bloemen en planten op De Kievit in Harmelen Vrije tijd
Afbeelding
Wethouder Hooijdonk opent Buurtkamer Hoograven samen met Buurtambassadeur Nieuws
Afbeelding
Ritmische gymnastiek groep verovert 3e plek op Bondskampioenschap in Deventer. Sport
Afbeelding
PVCV 08-2/4 wint Hans van Vugt toernooi bij FC Driebergen Sport
Afbeelding
Signeersessie met 'Queen of Crime' bij boekhandel Van Kralingen Vrije tijd
Afbeelding
Boekenmarkt in Breukelen op zaterdag 17 juni Vrije tijd
Afbeelding
Weer waarschuwing extra snelheidscontroles rondweg Maarssenbroek Nieuws
Afbeelding
60 plussers: sterker door ZilverFitness Het hele lesuur een gediplomeerde vaste coach Ondernemend
Afbeelding
Reizigers vinden weg terug naar Utrechts OV Nieuws
Afbeelding
Rijnvliet meiden MO12-3 kampioen Sport
Afbeelding
Utrecht Overvecht: stap voor stap vooruit Nieuws
Afbeelding
Uitbreiding van bestaande hoogspanningsstation Breukelen-Kortrijk geniet de voorkeur, nu plan maken voor de inpassing Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws