Afbeelding

Open Deuren Dag ondernemers van Doornburgh

Ondernemend

MAARSSEN > Sinds begin dit jaar hebben 19 lokale ondernemers een bijzondere werkplek: een voormalige kloostercel bij Buitenplaats Doornburgh. Op de eerste verdieping van de priorij ontwikkelen ze iedere dag van alles, van vastgoed tot foto’s en talent. Op zondagmiddag 2 oktober openen de ondernemers hun deuren voor publiek (van 14:00 tot 17:00 uur).  

Kom gerust een praatje maken in de werkplaats van ambachtelijke lijstenmaker Ineke Schipstra, voedingsdeskundige en -coach Lisette Govers en docent mediumschap en trouwambtenaar Rosita Belkadi. En bekijk ook de foto’s van Nelianne Kroon, de tekeningen van pentekenaar Frederike Chorus, het werk van beeldend kunstenaar Sandra van Elewout en de lopende projecten van vastgoedontwikkelaar Frank Zwetsloot. 

Kinderen en volwassenen kunnen al knutselend hun eigen talent ontdekken bij het bureau voor talentontwikkeling van Nanda de Vries. Portretfotograaf Arnaud Mooij staat in zijn studio klaar om tegen een actietarief een professionele portretfoto van u te maken. Tip: bezoek dan eerst reiki-master Susan Vaessen, die handigerwijs ook haarstylist en visagist is. De muzikale aankleding van de middag wordt verzorgd door coverband Second. 

Bij restaurant DeZusters kunt u terecht voor een hapje een drankje in de huiskamer of in de prachtige binnentuin. Stichting Buitenplaats Doornburgh organiseert tentoonstellingen, workshops en lezingen en biedt onderdak aan kunstenaars in residentie. Het hoofdhuis is sinds deze zomer een opvanghuis voor gezinnen uit Oekraïne. Benieuwd naar het programma of wilt u een rondleiding door de priorij? Kijk op www.buitenplaatsdoornburgh.nl.

Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
Het Ouderenfonds deelt samen met vrijwilligers feestelijke kerstboxen uit aan ouderen in Vleuten/De Meern Nieuws
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Gemeente gunt collectieve warmte- en koudesysteem voor Beursgebied aan Eneco Nieuws
Afbeelding
Kerstshow en winterse sferen bij Tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht Ondernemend
Afbeelding
Studie-informatiemarkt op RSG Broklede drukbezocht Ondernemend
Afbeelding
Zing mee met De Bazuin tijdens de “Christmas Sing-a-Long 2022” Lezersnieuws
Afbeelding
Utrecht krijgt monument over slavernijverleden in Griftpark Nieuws
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Leidsche Rijn herdenking overleden kinderen Lezersnieuws
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen. 52 verenigingen uit Utrecht droegen bij aan dit succes Nieuws
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen. 24 verenigingen uit Woerden droegen bij aan dit succes. Sport
Afbeelding
Proef bij Milieustraat Woerden met hergebruik van ingeleverde spullen bij Circulair Ambachtscentrum Nieuws
Afbeelding
Provincie maakt impact met Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen Nieuws
Afbeelding
De inschrijving voor de 40e IJsselsteinloop is geopend! Sport