Afbeelding

Digitale nalatenschap, heb je daar weleens over nagedacht?

Ondernemend

MAARSSEN > Ook jij hebt vast een mobiele telefoon waar veel foto’s op staan, bestanden en contactgegevens. Een laptop en een Ipad waar foto’s op bewaard worden en belangrijke gegevens op worden verzameld.

Weet iemand je wachtwoorden te vinden om in deze apparaten te kunnen in het geval van plotseling overlijden? Heb je ergens een lijstje met wachtwoorden liggen zodat men ook de digitale nalatenschap kan regelen? En wat als je na overlijden van een dierbare niet bij alle gegevens kan komen? Waar kun je dan naar toe?

Deze en een heleboel andere vragen komen aan de orde op informatieve avond die wordt georganiseerd door Lodewijk Bogaard van Bogaarduitvaarten en Monique Kaldenbach van Kaldenbach Uitvaartzorg op vrijdag 7 oktober a.s. in afscheidskamer Maarssenbroek, Reigerskamp 611 van 19.00 – 21.00 uur.

Sander van der Meer van Digital Life Legacy geeft een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten. Digital Life Legacy, is het kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Hiermee ondersteunen zij uitvaartondernemers, notariaat, (na)zorg-professionals en uiteraard nabestaanden.

Wanneer?

Vrijdag 7 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Ontvangst met koffie en thee in Afscheidskamer Maarssenbroek, Reigerskamp 611.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar info@bogaarduitvaarten.nl . Als u vragen heeft kunt u ons ook bellen: Lodewijk Bogaard: tel.06-42661783 of Monique Kaldenbach tel. 06-57998595.

Afbeelding
La Vuelta Holanda op alle fronten succesvol Nieuws
Afbeelding
KUNSTaandenRIJN organiseert de ThuisKUNSTroute 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
De liefde hangt in de lucht bij Kasteel de Haar Ondernemend
Afbeelding
Rekenkamer Utrecht : Nog geen groei zichtbaar in het aandeel Middenhuur Nieuws
Afbeelding
Comité Vleuten/De Meern organiseert het Seniorencarnaval Lezersnieuws
Afbeelding
Worstelaars Marcel en Tyrone Sterkenburg willen gouden plak bij Olympische Spelen Sport
Afbeelding
Mobiliteit van de toekomst in Merwede Nieuws
Afbeelding
ParkPodium Breukelen zoekt artiesten: wie durft? Vrije tijd
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht Abrona Veldhof in De Meern Lezersnieuws
Afbeelding
Schonere lucht en minder bezorgbusjes dankzij slimme pakketpunten in de buurt Nieuws
Afbeelding
Openbare repetitie Shantykoor De Vechtse Parlevinkers in Paviljoen De Wilgenplas Vrije tijd
Afbeelding
Juliette Klijn (12) uit De Meern in Robin Hood de musical Lezersnieuws
Afbeelding
Gratis cursus Welkom in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern: Hier zijn we weer! Ben jij er ook bij? Volg één les of volg alle vijf lessen,.. Lezersnieuws
Afbeelding
Nieuwe zanggroep voor gevorderden Buurtcentrum Hoge Weide Vrije tijd