Ferry van Ekris en Cees van Ramselaar.
Ferry van Ekris en Cees van Ramselaar.

Toyota van Ekris neemt Toyota van Ramselaar over

Ondernemend

REGIO > Van Ekris bestaat al meer dan 100 jaar en is het enige Toyota dealerbedrijf in Nederland dat zich Hofleverancier mag noemen en ook nog eens een echt familiebedrijf is.

Wij zijn heel blij met de overname van Van Ramselaar Toyota Woerden. Twee prachtige familiebedrijven die beide meer dan 100 jaar bestaan. De gesprekken met Cees van Ramselaar voelden vanaf het eerste gesprek tot aan het tekenen van de officiële overdracht goed. Een naadloze aansluiting, gedreven door passie voor mens en medewerkers. 

Vanaf 1 januari zal Ferry van Ekris het stokje officieel overnemen van Cees, tot deze tijd is Cees van Ramselaar nog aanwezig om voor een zorgvuldige overdracht te zorgen. Alle medewerkers blijven als vanouds voor u klaar staan. Zij en de nieuwe manager de heer Ferry van Ekris ontmoeten u graag in onze showroom en/of werkplaats. 

Voor van Ekris is deze overname een mooie aansluiting van het rayon tussen Alphen, Nieuwkoops en Woerden. Van Ekris is nu officieel dealer voor het ’t groene hart. 

Toyota van Ramselaar heeft een goede naam en reputatie in de regio Woerden.

Cees van Ramselaar, Ferry, Ruud en Stefan van Ekris.

De overname van Toyota Woerden past perfect in de langetermijnstrategie en continuïteit van onze bedrijven. Wij streven ernaar om het persoonlijke contact met al onze relaties voort te gaan mogen zetten. Voor extra toelichting bent u van harte welkom in onze showrooms. 

Met deze overname groeit van Ekris naar 4 vestigingen. Ferry van Ekris gaat de vestiging in Woerden leiden. Verkoopleider Stefan van de Bilt wordt de nieuwe vestiging coördinator in Mijdrecht. Stefan was al reeds werkzaam in Mijdrecht en is ook een bekend gezicht voor veel klanten. Wij staan graag voor u klaar, maar nu ook in Woerden.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Maarssen, de gemeente Stichtse Vecht en omstreken.

Wist je dat Van Ekris de Toyota dealer is voor Maarssen en de Stichtse Vecht maar, ook voor de gemeente Nieuwkoop, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Kudelstaart, Woerdense Verlaat en de Ronde Venen? ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres.’’ Wij zitten in Alphen aan den Rijn naast tuincentrum de Bosrand, in Mijdrecht op de Industrieweg, in Woerden op de Straat van Gibraltar en in Maarssen op de kometenweg. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

Afbeelding
DOMunder viert 10-jarig bestaan op Domplein met expositie Gevonden Voorwerpen Nieuws
Afbeelding
Groot onderhoud N201 tussen Mijdrecht en Uithoorn Gemeente
Afbeelding
Twee explosies op Kanaleneiland en Vleuten Nieuws
Hans ontvangt de Kei van Maurice.
Een Kei bij bridgeclub "Het Lint". Vrije tijd
Afbeelding
Eerste paal voor nieuwbouw Het Kwadrant Nieuws
Afbeelding
Warmtepompen, koeling en uw eigen energieopslag, Ontdek de toekomst van comfort en besparing tijdens infolezing op 8 juni Ondernemend
Afbeelding
Gedeputeerde bezoekt KTC, Kennis en Transfer Centrum in Zegveld Ondernemend
Afbeelding
Zaterdag 1 juni BoekStartdag in de Bieb voor 0-3 jaar Lezersnieuws
Afbeelding
Ido Abram nieuwe Artistiek Directeur-Bestuurder Nederlands Film Festival Nieuws
Afbeelding
Zaterdag in de Utrechtse grachten, botenparade Utrecht Pride 2024 Nieuws
Afbeelding
25 jaar Leidsche Rijn nu bij Indekerngezond Nieuws

Overhandigen eerste Hempie aan Wesley Sneijder
Eerste Buurthempie 'Utrecht' voor Wesley Sneijder Ondernemend
Afbeelding
Kevin Ockeloen 3e op het Nederlands Kampioensschap Atletiek Sport
Afbeelding
Informatieavond vrijwilligerswerk Hospitium Vleuten Lezersnieuws